deleted77 Merhaba kızlarrr 💃🏼 Bir soruda benden gelsin hangi pedi kullanıyorsunuz 🤗 ben beije bambu ped kullanıyorum ama sevdiklerim arasında kotex, natracare, eco by naty var 💫
Panda deleted77 Neden?Bence çok rahat hiç adet diyilmişim gibi rahat oluyorum.Regl döneminde istek çok artıyo ya onu takıyorum sonra da kocişimin yanına🤪
ZRaporu Kotex Slim Gece. Hem hissedilmiyor rahatsız etmiyor hem de yoğun kan akışı olan benim için gündüz ve gece korumalı 💫
deleted77 Panda regl halinde kocayla o anlamda pek temas etmem 🤨 3 gün sürüyor zaten 🤩 kendim elimle orama asla sokamam birde onu çıkarması ay düşüncesi bile beni kötü yapıyor 🥺
Panda deleted77 😄Reglken ilişkiye girmiyorum zaten yani temizlik anlamında dedim tampon varken rahat haraket ediyosun☺️Ay reglken nasıl ilişkiye girilir ki kan aka aka🤢
deleted77 Panda kız o anlamda demedim 😂 beije de öyle çok seviyorum spor her şey yap rahat zaten reglm çok kısa ve az olur yokmuş gibi bişi benim 💃🏼
Panda deleted77 Benimde 3gün sürüyo .Ped sonuçta illa bi rahatsızlığı olucakdır bir çok ped kullandım daha rahatı tampon oldu benim için☺️
deleted77 Panda benimkinin yok cidden yani bu güne kadr yaşamadım hiç 🤗 birde tamponun gece çok sağlıklı olmadığını biliyorum mesleğim gereği artı idrar yaparken ipinin ıslanmaması gerekiyor bana daha zor ve korkutucu geliyor açıkçası 🙈
zigoflavya deleted77 @Panda Gece neden sıkıntı oluyor ben bilmiyorum 🤷♀️ Geceleri kullanıyorum ben asıl o zaman rahat oluyor gibi. Sızdırma derdi olmadan
deleted77 Panda hemen kocişin yanına dedin ya ordan aklıma geldi canım 😁 normaldede tampon çokta sağlıklı değil zaten ama memnun olanlarıda var 💃🏼
Panda deleted77 He kocişin yanına derken regl zamanında bir birimizi tatmin ederiz illaki ilişki yaşamıyoruz başka yollarla bir birimizi tatmin ediyoruz😍🥰