deleted77 Selale İnan ben de fiziken küçücüğüm sadece popom var 🙈 benim kansızlığım ileri derece oda tetikliyor 3.gün hemen biter birde milim milim gelir öyle az yani rahatsız etmeyecek şekilde 💃🏼
Panda Selale Helə məndə minyon tiplərdənəm😄 söyləməsi ayıp biraz popom böyük🤭 amma o popoyla bağlı birşey deyil mən ilk dəfə adət olanda anam mənə 3 sütun saydırmışdı 3 gün olsun deyə adətim işə yaradıda o gündən 3 gün adət oluram😊
Selale deleted77 kiz bende popo faĺan yok😁😁oluyorum artik cok zayif bi kizim😁😁cogu kiz benim gibi olmak ister ama ben kilo almak istiyorum😁hayir milim milim falan gelmiyo bende😁😁🩸🩸
deleted77 Selale yaşımı göstermem söylemesi ayıptır çok zayıfım ama fiziğim yerindedir üçüz doğum yapmama rağmen herkes taş gibisin sexisin der 💃🏼 Böyle daha iyi ya az olsun 😂
Selale deleted77 masAllah kiz🥰🥰bende yaşimi gostermem daha kucuk gozukuyorum😁vAllahide oyle az olsun😁
Panda Kumralim Arkadaş anlatmış.Evet yıllardır var evlendiyimden beri kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım.Bide rahat olması için düzgün yerleşdirilmesi lazım😊
Dinazouur deleted77 orkid kullanıyorum diğer pedler bildiğin pişik yapıyor bana 😂 hassas ciltliler seri üzgün 😂 bide burdaki canım kızlar 3 gğn sürüyo demişler benimki niye 8 gün nedeeeen ☹️☹️☹️
deleted77 Dinazouur herkesin teni farklı canım ya benim en iyi beije 💃🏼 Hahahah o üç günlük benim ama kansızlık dolayısı ile 🙈
ehasten2 Bir kere mecburiyetten Orkid gece kullanmıştım yürürken falan aşırı ses çıkartıyordu bence çok naylonumsu bilemiyorum benim tercihim günlükte de gece de de Molped ve Sleepy
deleted77 ehasten2 orkid inanılmaz pişik yapıyor ve resmen poşet gibi sleepy numunesi geldi ama bana çok sert geldi denemedim bile e bu tenden tene değişiyor 💃🏼
Nefedukaa deleted77 orkid kullanıyorum. Bir kere sleppy aldım cok rahattı bidaha da görmedim alışveriş yaparken mecbur yine orkid aldım