kleopatra Her kese Merhaba, aranizda 3. Hamilelik geciren varmi? Dogumu nasil gecirdiniz ? Biz 3. Yu dusunuyoruz amma bir az korkuyorum , 2. Ci dogumumda emzirirken cok agrim olmusdu , 3.de daha cok olacak diyolar lutfen bilgi verin
Teksasss kleopatra 3.kez hamileyim 2.ve 3.arka arkaya olacak sezeryan doğum emzirmedim çünkü sütum az gekdi ve kesildi ama emzirirken ağrı acı olmuyordu 2 3 ay ancak emmdi
Meltemko deleted77 yanlış anlamayın bende meme+mama gidiyorum da çevremden baskı var mama ile ilgili kendime psikolojik olarak destek ariyorum başkaları da var mama ile büyüten diye ☺️
sirinhatun Meltemko bende 3 ay mama meme gittim ondan sonra hep mama verdim etraftaki insanlara kulak asmayın
deleted77 Meltemko çevreye kesinlikle takılmayın onlar bizden daha bilgiliymiş gibi davranıp akıl vermeye çalışıyorlar formül mamayı elimizde gören hiç tanımadığımız birisi dahi muhalefet olmayı seviyor malesef 🤷♀️ İlk bebeğimiz annesi emzirememesi dolayısıyla 4 yaşına kadar formül ile beslendi lakin sağlığıda gelişimide maşallah çok iyi 😍 şu an çevremde kimse bana bu konuda yargı dağıtamaz çata çat kavgaya girerim bilen bilir sizde taviz vermeyin kimse de size yorum yapamasın en güzeli bu 💃🏼
Lentlily Ay allah aşkina bu insanlari anlamiyorım her yerde aynı sıkıntı 3 tane cocuğum var emerek büyüttüğümde var mamayla büyüttüğümde gic bir fark yok hatta şöyle söliyim oğlum beni emmek istemedi mamayida hic istemedi benim zorumla 1 yaşina kadar içirdim sonra içmek istemeyincede biraktim artik gic bir değeri düşük değil aksine hep önden gitti boyu kilosu
Meltemko sirinhatun Anlatamıyorum kimseye derdimi memelerimi yara yaptım pompa ile sagip süt vericem diye yok iste napim istemem mi emsin ama bıktım yildim artık sütüm az yemedigim icmedigim şey kalmadı hamilelikte 9 kilo aldım doğumdan sonra süt olsun diye yiye yiye 15 kilo aldım psikolojim pert walla 😭😭
deleted77 Meltemko kg olarakta takılmayın sağlıklı olsun gerisi ve başkalarının düşüncesi bizler için önemli değilki 🙏🏻
kleopatra Hayir , sut verirken agrilarim vardi derken meme ucu agrilarindan bahs etmiyorum , dogumdan hemen 10 gun boyunca rahimin toparlanmasi zamani oluwan agridan bahs ediyorum
Ysmncoo kleopatra bende sezaryenden sonra sut sagarken belden sol bacagima komple uyusuyordum bol hareket etmemi soyledi hemsirem. Hareketlndkce gecti