Ozge Size katıldığım Noktalar var, evet kesinlikle hepimiz birbirimize saygı duymalıyız. Ahlak Bekçiliği Geri Kafalilik değildir, Fakat Herkez ilk Önce kendine ve kendi Nefsine bakmalıdır. Her insan kendi yaptiğindan Sorumludur, bir Müslüman Olarak hata yapan bir Müslüman Kardeşimizi Gördüğümüzde Kirmadan Uygun bir Dille Uyarmak Görevimiz Fakat Yargilamak,Kinamak doğru değil, hepimiz insaniz ayni Hataya düşebiliriz. Siz insan gibi Uyardiğiniz Takdirde devam ediyorsa kendi Hayati ve kendi İmtihanidir siz üzerine Düşeni yaptiysaniz. Birde En Sevmediğin Şeylerden biri Müslümanliği Kariştirmalari. Dinimiz İslam’in en Önemli Şartlarindan Biri 5 Vakit Namaz Kilmaktir, Sadaka Vermek,Hacca Gitmek,Oruç Tutmak, ve Rabbim Affetsin Unuttuklarimi. Yetim Sevindirmek, Giybet+İftira Etmemek, Her Zaman Yardimci Hoşgörülü Olmak, Helal-Haram’a Dikkat etmek, Kul Hakkina Çok Dikkat etmek! Ahlak deyince aklina Sadece İki bacak Arasinda Aranan Namus Gelenler, Ahlakin ne olduğunu Anlamamiş demektir. Güzel Ahlak İffetini Korumak, Utangaç Olmak, yalnizken bile Yüce Allah’in ve Meleklerin onu izlediğini bilerek Kötü bir davranişta bulunmamak, iyi Davranmak, İmanlı Olmak,Kalbi kirilsa bile Kalp Kirmamak, Hoşgörülü Olmak, Yardimsever Merhametli Olmak,… Güzel Ahlak Çok güzeldir Rabbim başta bana Aileme Sevdiklerime ve Bütün Müslümanlara Nasip Etsin Amin. Lütfen Din ve Kültürü Kariştirmayin, Kültür Doğduğunuz Coğrafya ile Alakali, Orda Ört Adet Gelenek Göreneklerle Alakalıdir. Fakat Din sadece Sizin ve Rabbinizin Arasindadir. Müslüman Bir Ailede Doğup Müslüman(Sözde) Olan da var Ama İslamiyeti Araştirarak Müslüman Olmakta var. Çoğunluk Herşey Değildir, Bir Toplum İslamiyeti yanlış anladi diye İslamiyeti Suçlamak Doğru değildir. Ama Onlara İslamiyeti Kötü gibi Gösteren Anlatanlar Suçludur. Dinimizin İlk Emri Yaratan Rabbinin Adiyla Oku! fakat Maalesef Okumuyoruz bu İslamiyet in değil Bizim Suçumuz. Hangi İnanca Sahip Olursaniz Olun Müslüman,Hristiyan,Yahudi,Budist Hristiyan bir Hata Yaptiğinda Hristiyan Suçludur, Yahudi Hata Yaptiğinda Yahudi, Budist Hata Yaptiğinda Budist. Fakat bir Müslüma Hata Yaptiğinda Hep İslam Suçlanir Bu dünyada. Size böyle Yanit verdim Ben Analtmaya başlayinca Duramiyorum ama gerçekten Önyargilardan Çok Rahatsiz Oluyorum. Söylediklerinize Kismen Katiliyorum kesinlikle Birbirmize Saygili Olmaliyiz. Eyer Hoşuna Gitmiyorsan Çikar gidersin Cevap Yazmassin dediğiniz gibi. İnşAllah istemeden kötü birşey söylememişimdir Eyer bir Hatam Olduysa Özür Dilerim. Birbirmizi Allah için Sevelim Saygi Duyalim ve Adaletli Olalim İnşAllah. Sevgiler Allaha Emanetsiz❤️❤️😊😊