Anal ilişkide korunmasızken hamile kalma ihtimali varmıı
Anal ilişki
21yasindabirkiz Çift çük yoksa sorun değil
21yasindabirkiz sperm bağırsakları delip rahmine gitmezse kalmazsın 😆
21yasindabirkiz bu soru mu ?
Siz gebelikten önce sağlığınız için risklerini sizi ne hale getirebileceğini bir araştırın bence .
Hamile kalma yöntemlerini açın bu okuyun isterseniz.🙄
21yasindabirkiz kusura bakmayın ama sizin sağlığınızdan önce kendi zevkini düşünen erkek arkadaşa ben adam demem. Öyle birini de 2 dk yanımda tutmam. Kafayı takmış sizden faydalanacak anlaşılan. Hamilelikten önce bedenine vereceğin zararları araştırmanı tavsiye ederim. Kakasını tutamayıp buraya yazanlar da oldu doktora ne dicem utanırım diye
21yasindabirkiz %0,0000001 ihtimal. Neden olmasın?
- Düzenlendi
21yasindabirkiz partnerin delikleri şaşırmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum . G.t deliği Rahime ters kalıyor çünkü
Serobaskan İnternette ihtimal var diyor işte yaa her şeye inanmamak lazım ama soru işareti oluyor
Olivetti karıştırmadı da işte İnternetten bakınca insanın kafası karışıyor 😅🤦🏻♀️
Annesivekizi 1 kerw oldu zaten tekrar yapmıcaz bir şey sordum ona istersen cevap verirsin ama böyle yargıkar tarzda konuşmak hoş değil bende biliyorum zararını
21yasindabirkiz bugün bi kere oldu yazmissin ama yarın gelir 2 oldu 3 oldu dersin burda anal kadar iğrenç birşey var mı ya elin adamı zevk alacak diye götümü parçalayamam sağlıktan dinden olaamam
21yasindabirkiz daha öncede oral iliskiyi sormuşsunuz erkek arkadaşınız illa sokacak yani ilgincsiniz
Balimcanim sormam neden seni ilgilendiriyor cevap vermek zorunda değilsin ya
Teksasss ya size ne bir konu hakkında soru soruluyır herkes nasıl yaparsın cart curt bir sürü şey yazıyor cevap vermek zorunda değilsiniz
21yasindabirkiz bunu sorduguna gore. Cınsellıkten anlamıyon mu. Bacımsu🥰🤣
Balimcanim Burda hep böyle şeyler konuşuluyor şimdi neden rahatsız oldunuz ve rencide edici şeyler yazmaya hakkınız var mı çok rahatsız oldunuz diyelim ki olduğunuzu düşünmüyorum girmeyin hadi girdiniz yazmazsanız olur biter heee diyorsanız ki benim kaşıntım var o da olabilir tatlım hayatta herşey var…