Hamile kalma yöntemlerini açın bu okuyun isterseniz.🙄

21yasindabirkiz kusura bakmayın ama sizin sağlığınızdan önce kendi zevkini düşünen erkek arkadaşa ben adam demem. Öyle birini de 2 dk yanımda tutmam. Kafayı takmış sizden faydalanacak anlaşılan. Hamilelikten önce bedenine vereceğin zararları araştırmanı tavsiye ederim. Kakasını tutamayıp buraya yazanlar da oldu doktora ne dicem utanırım diye

Olivetti karıştırmadı da işte İnternetten bakınca insanın kafası karışıyor 😅🤦🏻‍♀️

Annesivekizi 1 kerw oldu zaten tekrar yapmıcaz bir şey sordum ona istersen cevap verirsin ama böyle yargıkar tarzda konuşmak hoş değil bende biliyorum zararını

Teksasss ya size ne bir konu hakkında soru soruluyır herkes nasıl yaparsın cart curt bir sürü şey yazıyor cevap vermek zorunda değilsiniz

• dzd bunu yanıtladı.

Balimcanim Burda hep böyle şeyler konuşuluyor şimdi neden rahatsız oldunuz ve rencide edici şeyler yazmaya hakkınız var mı çok rahatsız oldunuz diyelim ki olduğunuzu düşünmüyorum girmeyin hadi girdiniz yazmazsanız olur biter heee diyorsanız ki benim kaşıntım var o da olabilir tatlım hayatta herşey var…