merakli33 İncir-Zeytinyağ ve İncir-Havuç kürü var sizlerde deneyen ve ya çevrenizde deneyen birileri var mı? Hangisi daha etkili bu arada prolaktini yüksek olan kadınlar doktorunuza danışmadan lütfen denemeyin.
urkutucumelek merakli33 caksir koku suyu içmiştim ben birde ovulasyon testi takibi yaptım o ay hamile kalmıştım rabbimin sayesinde 🥰
cocomadame Aysgl_21 bir kavanoza incirleri ikiye kesiyosun ustune gelecek kadar sizma zeytinyagini dokuyosun bir gun bekletiyosun ve sabah bir gece yatmadan bir tane tuketiyosun yumurtlayana kadar ama adetin son iki gunden basliyosun
cocomadame Aysgl_21 canim kuru incir insallah sifa olur. Benim adetim 6 gun surer mesela besinci gunden sabahi basladim gecede yatmadan once birer tanr
cocomadame Agustosirilsiklam 6 gun suruyorsa besinci gunu sabahi baslayin daha erkende baslanirmi bilmiyorum ama ben besinci gunu basladim buyumeyen yumurtam adetin 13. Gunu kontrolde 18 mm buyumustu ama nasip olmadi
cocomadame urkutucumelek bende gecen ay kullandim caksir koku suyu ve zytinyagli inciri nasip olmadi bu ayda naturallen ve zeytinyaginda inciri tukettim beklemedeyim gripte oldum suan malesef. Biryerlerde yalnis yapiyorum sanki tabii hersey Allahta bide ovu test yapiyorum tap pik olmuyor buyumeden catliyor sanki
urkutucumelek cocomadame surekli adet bitikten sinra yapman lazım öğlen ilk idrarla degil 1 saat sıvı alımını kes cift çizgi yumurtlama o gün ve ertesi 2 gün iliskiye gir yine test yapacaksın çatlama olmuş demektir caksir suyunu aç karna 2 kaşık esinle bersber içmen lazım cnm