Dolunayy Canımlar sürükleyici kitap önerilerinizi bekliyorum . Bu ara kitaplara sardım kafamı boşaltmak için çok iyi oluyor.Yalnız tarih içeren kitaplar olmasın sevmem ,okul zamanlarımda tarihim 100 olmasına rağmen sevmiyorum,bıkkınlıık gelmiş zaar 😅
Cemrerana Dolunayy ya türkçe basımı varmıdır bilmem ama ingilizce bi roman okumuştum ünideyken tek kelimeyle muhteşem çok farklı bir bakış açısı getirdi bana çokta etkilenmiştim the ınvısıble man kesinlikle oku 👍
Sevinsevilin Dolunayy Zülfü Livaneli nin kitaplarını onerebilirim. Çoğu kitabını okudum. Okudukça hayranligim arttı 😍
Lilalila Canan tan ’ın kitapları hoşuma gider okudun mu bilmiyorum âmâ bide naşide gökbudak tavsiye ederim
Dolunayy Lilalila Canan Tan yüreğim seni çok sevdi kitabını okumuştum hoşuma gitmişti var mı onun kitaplarından öncelikle bunu al diyeceğin ?
ZRaporu Dolunayy Alper canıgüz’ün tüm kitaplarını öneririm. Sıralamasını şu şekilde oku. Oğullar ve Rencide Ruhlar Cehennem Çiçeği: Alper Kamu (kendisine hasta olacaksın 😍) Gizliajans Tatlı Rüyalar
zigoflavya Dolunayy Sis ve Gece,Kırlangıç çığlığı,bab-ı esrar,Beyoğlunun en güzel abisi,Kavim,Sultanı öldürmek.. Benim okuduklarım bunlar herbirinin sonunda yok artık dedirten polisiye romanlar. Şiddetle tavsiyem ☺️
ZRaporu Dolunayy kesinlikle pişman olmayacaksın okuduğuna. Bende şu an Kafka’nın Dönüşüm kitabını okuyorum.