Cemrerana Dolunayy kaç takıyosun bende yaza düşünüyorum oğlum hala emiyor çok büyük ağzıma girecek artık
Dolunayy Cemrerana Bende emziriyorum ,sütümün yoğun olduğu dönem 100 beden takıyordum şuan 90-95 gibi belim çok ince olduğu için aşırı göze batıyor ve sırt ağrılarım oluyor ..
Cemrerana Dolunayy ay aynı ben yaaa benm de normalde 95 kendimde zayıfım ama şu sırt ağrılarım varya hele omuzlarım artık mahvediyor beni
Dolunayy Cemrerana Göğsü büyük olan herkesin ortak noktası sırt ağrısı malesef kii😏 yani şöyle 80 falan olsun isterdim eşim ister miydi acaba ,hiç bu düşüncemden haberi yok 😅
KirmiziOjeli Edaa hiç zor değil evlenmeden önce yaptırdım hayatımın en iyi kararı özgüven tavan oluyor her zaman sütyensiz dik göğüsler kaç aydır emziriyorum gram sarkma yok normal meme dokusunda ayırt edilemez elleyince vs vs düşünmeden yaptır
Edaa KirmiziOjeli yaa cok isityorum sorması ayıp ne kadar ödemişdiniz? Fatih dağdaşenden fiyat aldım maşallah 30.000tl dedi. O kadar asla vermem
deleted77 Edaa benim var canım hala daha emziriyorum sağıyorum ama tek bir sarkma pörsüme deforme söz konusu değil 😍
Dolunayy Panda Bizde sağlık problemlerinden bahsettik varsa küçülten önerisi varsa burda bizde duralım dedik. Hiç öyle yangına körük götürmek niyetinde olmadan yazmıştım .
Mavisim20 Edaa bendee cook istiyorum cnku cook ufaklar. Ama bi kac yerden fiyat alinca vazgecmek zorundA kaldim benim butcem yetmez. Siz hic fiyat arastirmasi yaptiniz mi nekadar soylediler
Edaa Mavisim20 fiyat cok sorun ya cok diyorlar fatih dağdelene sordum 30.000 tl dedi o kadar asla veremem.
Edaa Elifesma KirmiziOjeli ah keşke öyle kalsa 😔 peki 4 yıl olmuş başka cocuğunuz varmıydı ilk mi emziriyorsunuz
Edaa Mavisim20 siz nerden aldınız bilindik bi yer mi? 18 yine olabilir..bakmayın yurt dışındayım diye öyle diyorum.türkiyede olsam 18 asla veremezdim
KirmiziOjeli Edaa bekardom yaptırdığımda. Şuan çocuğum var aylardır emziriyorum sütüm fazla fazla var haala ve bir gram deforme yok