Bilmiyorum doğrusu ama halk hekimlerinden duydum hastaneye gidip hiçbir sıkıntısı olmayan kadınlar hekimlere gidiyor ve faydası olanlar var

deleted77

Rouge

Abovvv

Sedaa

Nietzsche Pelvis kaslar ve ligament bağ dokularının zayıflamasıyla rahim yeterli desteği alamadığı için aşağı doğru kayar ve çıkıntı yapar. Buna rahim sarkması ya da tıp literatüründe ki adıyla uterus prolapsusu denir. Rahim sarkması, her yaştan kadında görülebilen ve kadınların yaşam kalitesini düşüren bir sorundur

Teksasss canım bu tıbbi terimi biliyorum mesleğim gereği de zam düşmesi ne ya ilk defa duydum 😂

deleted77 kız bende bilmiyorum rahim sarkması oluyormuş 😂😂 rahim düşüyormuş

Gulsumm siz miydiniz bilmiyorum biri happmom da da başlık açmıştı. Ama pek bilen çıkmadı. Doğu yöresinde yaygın sanırım ilk defa duydum ve artık değil şifacı kadınlar. Eskinin kırık çıkık işlerine bakan adamları bile kalmadı hiç şehirlerde belki küçük yerlerde vardır

Gulsumm zam çocuk damarıdır bu damar gevşer buna zam derler bacaklarda ağrı oluyor çocuk olmuyor ani veya ağır iş yapılınca düşer