Panda33_32 Bir yakınımda var tedavi görüyor acaba bebeği olur mu bilgi verin psikolojisi dağıldı biraz
ysmn78 Panda33_32 bende de vardı canım önce fazla kilolarımı verdim sürekli spor yaptım hareket halindeydim ve şekerli şeyler yemedim çünkü pcos u besliyor stres yapmadım birde çakşır otu kökü suyu içtim 6 aylık çabamın ardından şuan 1 buçuk aylık oğlum var çok şükür
Balponcik Panda33_32 tedaviyle olur niye olmasın ki soğan kürünğ denesin biçok yerde okudum faydası var
Harleyquinn Panda33_32 bazen oluyor kendiliğinden bazen yardımcı üreme tekniklerine ihtiyaç duyabiliyorlar
Busragyr Panda33_32 benim ablamda polikistik over. 5 senedir deniyorlar olmadı. İlaç tedavisine yanıt vermedi. Aşılama yaptılr oda olmadı. Şimdi tüp bebek denediler rabbimin izniyle İnşaAllah tutmuştur. Pazartesi sonuç öğrenecekler 😔
Anjeli96 Düzenli tedavi olunca oluyor:) tedaviden daha önemlisi yaşam tarzini değişsin🙏 Sağlıklı beslenip, aktif yaşaması gerekiyor.. bir de kiloluysa , zayıflamalı… pcos a karşı en güçlü ilaç bunlar
i2029 ysmn78 cnm bendede pcos vardi yabi hala varmi bilmiyom ama ben maalesef sagliksiz kusarak kilo verdim gecer mi
ysmn78 i2029 canım yediklerin ve hareketsizlik besliyor malesef doktorum bana öyle söylemişti hem sağlıklı beslenme hem spor tamamen geçer mi bende bilmiyorum 🤷🏻♀️
i2029 Hesap21 yani hamile kalmam zor mu oluyo bu durumda cunku korunmali iliskiue girdim gerci ama kalmak istemiyim
Hesap21 i2029 yaşın fazla olmasın yumurtaliklar fazla çalışmıyor zaten pcos lar da çatlama sorunu var bir de yaş aldıkça tedavi altından kalkamazsın . Hamile kalınıyor canım ama dediğim gibi ileri yaş grubundan 26 üzeri gibi tedavi istiyor ılla ki.
i2029 Hesap21 19 yasindayim korumali iliskiye girdim pcos var ertesi gün ahpi kullandim kalmam dimi hamile
Hesap21 i2029 Yok kalmazsın benim eltimde yıllardır kullanıyor bayağı etkili kalmazsın korkmana gerek yok.