Panda33_32 pko okdupumu 14 yaşında öğrendim hatta sonrasında adet olamayıp kistlerim patlicak durumda oldupu için ameliyat oldum. Sol yumurtalığımdan kisti kazıyarak aldılar. Sonrasında tabi sürekli dopum kontrol hapları vs. En büyüj hatalarım çünkü kğm ne derse desün doğum kontrol hapları yumurtalıkları tembelleştiriyo. Neyse evlendim ilk 6 ay kendim istemedim sonra istemeye başladık fakat olmadı. 1 sene boyunca dğnya tedavi vs olmadı. Çünkü bende kendimi çok kaptırmıştım her adetimde ağlıyodum eşimle sırf çocuk olsun diye ilişkiyr giriyodum. Bir senenin sonunda tedavilerle bile olmazken bıraktığım anda tedaviyi kendiliğinden oldu. Zamanı varmış demekki. Neyse çocuğum 3.5 yaşındaydı 2.ye karar verdik. Ama eşimle birbirimize dedik yani kendimizi kaptırmyalaım hemen olmayabilir falan. Ben hiç kafayantakmadım. Çocuk için değilde kendi isteiğimizle ilişkiye girsik çocuk meselesini unuttuk bile diyebilirim. 2 ay sonra hamile kaldım. Çok şaşırdık çünkü bunkadar erken asla beklemedik. Sonra düşündüm ki senelerdir doğum kontrol hapı içmiyorum demek ki onunla alakalı.