Cicegi Selam kizlar holandada yasayanlar hangi sampoanı kulanıyorsunuz sac dokulmek icin veya bakim yapan 🙂👱♀️
Queenlashes Cicegi slm ben saç dökülmesine karşı evde hazırladığım karışımı kullanıyorum.. Faydasını gördüm. 2 avokado, cocos olie, Argan olie, castorolie hepsini karıştırıp karışımı saçıma yediriyorum poşetle sarıp 30 dakika bekletiyorum sonra yıkıyorum.
Merinovaa Rotterdamda yaşıyorum saç dökülmesi için acayip iyi gelen şeker vitaminler var,Kruidvat tan alabilirsiniz üzerinde haar vitamins yazıyor 😌
Mom2 Merinovaa benimde cok fazla dokuluyor adi nedir vitamilerin acaba ? Merinovaa Hollda da yasiyorum , guzel bir rastlanti oldu :) memnun musunuz bu urunden
Cicegi Anderlon diye bir sampoan var kulanan var mi hangi sampoani kulanicagimi bilmiyorum sacim cok dokuluyor yandi da dokulmesini azalticak birsey ariyorum
Esmerkiz Esmerkiz ### [upl-image-preview url=//i.imgur.com/ShqO22D.jpg] Bunu kullaniyorum 2 haftadir pek faydasini goremedim acikcasi
Esmerkiz Merinovaa benim kullagdigim comple vucut sac tirnak hafiza hersey yani hangisi daha iyi bilemiyorum simdi😁