Agustosirilsiklam Hesap21 Yapmadım yapmamda eşimde müsade etmez iki kere kendisi yapıştır gerdek gecesi nde oda sonra bn izin vermedim.
Hesap21 Agustosirilsiklam ama sevenler çokmuş sevmeyenleri de lincliyorlar alınganlık yapıyorlar. Bi arkadaş da bu konu da konuşmuş linç etmişler beni o sanıyorlar gariplerim korkmuşlar hepsi. Dünyanın oral muhabbeti dönmüş ve seve seve hikayelerini anlatmışlar sıradan bir post da en fazla 8 .9 yorum varken oral sex konularında 30 u geçik yorum var bayanlarımızın bu kadar şey sever olduklarını tahmin edemezdim bu platforma teşekkürler mutlu mesut değerli kaliteli zannettigimiz insanların yatakodalari meğer nelerden ibaretmis…
Rouge Hesap21 kız asıl sen biraz lincliyomussun gibi olmus bence tiksinen hastalıktan korkan yapmaz ha yapanlar da öyle yıkadıgından temiz olduğundan emin olmadan yapmıyodur zaten herkesin kendi tercihi
deleted_4033 deleted77 kendileri yapmadıkları için yapanlarıda engelleme çabası neden gerçekten anlam veremedim 🤔
deleted77 deleted_4033 hijyen konusunda herkesi kendi ve eşleri ile kıyaslama yapınca bu kanıya varıyorlar sanırım 🤔bende anlamış değilim linçlemeyin demiş yapıştırmış linçi 😂
KirmiziOjeli deleted_4033 ölü balık gibi yatıyorlar sanırım eşlerine sorsak hiçbirininki mutlu değildir
kucukpembebulut Biz genel de ikimiz de dus aldıktan sonra yaparız temız temız mıs gıbi 🐣😍😍 ne var kı temız olduktan sonra tıksınecek 😂
Guncelanne Hesap21 öpüşmüyorsun heralde hiç eşinle ? Sonuçta akşama kadar yiyiyor içiyor sigara kullanıyorsa bide 😜😜
Cemrerana Hesap21 yani kocam bi kadından çok çok daha temizdir defalarca duş alır öncesi ve sonrası neyinden tiksinicemki oda bana oral yapar ne yani sıradan hadi yat oldu bitti mi yapalım böyle ömür mü geçer gayette mutluyuz kocası pis olan düşünsün 😌
kedicikkk Hesap21 benim eşimde bu konuda çok temizdir zaten tüylü falan olduğunda yapım desemde izin vermez galiba ve ilişkiye girerken ikimizde yıkıyıp giriyoruz bi sorun olmadı 3 yıldır
ayazz kedicikkk kaç aylıkken emekledi kaç aylıkken yürümeye başladı? Ufak çaplı bi korku sardı da beni😊😄😄
KirmiziOjeli Hesap21 temiz bi insansa ne olabilir asıl onlar bize yaparken daha büyük sıkıntı ama tek eşliyiz çoğumuz sonuçta. Eşim sabah akşam duş alan insan niye korkayım. Şu ilişkilerinizi kısıtlamayın gereksiz şeyler düşünüp
deleted_4033 KirmiziOjeli ayyyy bide kansere bağlıyorlar bunu 😆desene ozaman oru…..ların hepsi kanserden ölecek 🤣😂
KirmiziOjeli deleted_4033 sjdhdjshsh sadece onlar mı canıım hepimizin sonu hüsran demekki dünyanın çoğu ağız kanserinden gidecek napalım atın ölümü arpadan olsun 🤣🤣
Lentlily deleted_4033 Tweetyy KirmiziOjeli @ZRaporu @deleted77 Bu hesap21 sanirim daha önce polimik yaratan hayatbumu kullanicisi tam olarak emin olmamakla birliktr sorduğu bazi sorular ayni . Misal ikinci evliliğinizde eşiniz eski eşinizle yaptiklriniZi sorguluyormu diye sormuş sanmamki ayni soruyu başka bi insan ayni lugatla sorsun başka bir hesapla geldi sanirim.
Tweetyy Hesap21 Zaten yapmıyomuşsun peki yapan seni ne ilgilendirir senin ağzın mı? Madem bu kadar korkuyosun AĞIZ KANSERİ olmaktan o zaman sende hiç öpüşme adamlada yatma kanser oluverirsin mazallah
Hesap21 Tweetyy yok canim ben dudak seviyorum digerini sevmiyorum agzima şey alamam yani. Yargilamiyorum ne bu celallenme..
kedicikkk Lentlily katılıyorum canım sana aynı fikirdeyim bide lincleyin diyor kendisi zaten yapanları linçlercesine yazmış sanane allah allah bizim kocamıza yaptığımız oralden biz zevk alıyoruz sen yapma 😂
KirmiziOjeli Lentlily aynen ben de şüphelenmiştim sen de öyle düşünmüşsün bence de kesin o aynı saçma sorular çünkü 🤣 kendileri mutsuz istiyorlar herkes öyle olsun