Kızlar bir yakınım dün bana biseksüel olduğunu itiraf etti. Daha doğrusu dertleşmek için içini döktü neye uğradığımı şaşırdım. Bir kadına karşı duygusal anlamda hislerinin olduğunu ve cinsel birliktelik yaşadığını kocası ile de her konuda olumlu bir evlilik hayatı olduğunu söyledi ne diyeceğimi bilemedim
Cinsel tercihini itiraf etti🤯
- Düzenlendi
Madams kaç kere şaşırdım bilemedim her cümle şaşırtıcı bu gerçek mi ya?yani hadi tercihi o olabilir kendi şeysi ama kadınla birliktelik yasamıs aldatmıs yani madem öyle neden evlendi ve o adamın bu tercihten haberi var mı bir de olumlu evlilik hayatı demiş olumluluk bunun neresinde kocası bilse pek olumlu davranmaz gibime geliyor
Madams yani iki cinstende hoşlanıyor bu yüzden kocasıyla iyi ama heyecan aramış muhtemelen bi kadınla da cinsellik yaşayarak. Bu da bir aldatma sonuçta kadını erkeği yok ve aslında böyle şeyler çok yaşanıyor sadece kulağımıza pek gelmiyor
Madams olabilir
Ben bi takım sorular sorarak durumu anlamaya çalıştım çünkü bu durumdan kurtarmak istiyorum yazık olacak hayatına
Madams allah onu ne etmesin ya bencillik bu iki türlü kendini tatmin ediyor heryerden adamın haberi yok garibim hem bencillik hem ihanet bu olumlu evlilik hayatı sehvetli cinsel hayatı ona cok ters tepicektir bu sekilde eninde sonunda o adam öğrenir ve yaptığı yanlıstan dolayı da acısı cıkmadan yasamaz o acaba eşi ona bunu yapsa napardı insan bi düşünür ya
Kınamak istemiyorum bir kızım var korkuyorum. Allah yardımcısı olsun ya Cok zor ve bence iğrenc bir durum
Hesap21 laik ülkedeyiz diyip bunu normalleştiren sen, cinsellikteki en basit şey için burada yaygara koparıyordun ahahah
KirmiziOjeli laikliğin özgürlük anlamında söylüyorum ayrıca ben senin eşinin şeyini yalamana karışmadım olumsuzluklardan bahsettim senin hayatına müdahale ettim mi hayır..