Kızlar bir yakınım dün bana biseksüel olduğunu itiraf etti. Daha doğrusu dertleşmek için içini döktü neye uğradığımı şaşırdım. Bir kadına karşı duygusal anlamda hislerinin olduğunu ve cinsel birliktelik yaşadığını kocası ile de her konuda olumlu bir evlilik hayatı olduğunu söyledi ne diyeceğimi bilemedim

Madams kaç kere şaşırdım bilemedim her cümle şaşırtıcı bu gerçek mi ya?yani hadi tercihi o olabilir kendi şeysi ama kadınla birliktelik yasamıs aldatmıs yani madem öyle neden evlendi ve o adamın bu tercihten haberi var mı bir de olumlu evlilik hayatı demiş olumluluk bunun neresinde kocası bilse pek olumlu davranmaz gibime geliyor

Madams yani iki cinstende hoşlanıyor bu yüzden kocasıyla iyi ama heyecan aramış muhtemelen bi kadınla da cinsellik yaşayarak. Bu da bir aldatma sonuçta kadını erkeği yok ve aslında böyle şeyler çok yaşanıyor sadece kulağımıza pek gelmiyor

Madams saygı duyarım ama bana böyle şeyler çok ters ya mesele biseksuel olması değil aldatması ne bileyim ben ilişkiyi keserdim heralde ya bana karşı da hissederse Allah’ım düşünsenize kadın kadına tecavüz etmeye çalışıyor 😳😳 tramva sebebi midem gruptan ayrıldı

Madams resmen aldatma bu . Tercihine saygı duyarım ama aldatmaya duymam . Uzak dur boşver

Rouge olumlu derken kocanla olan ilişkinden soğuyor musun dedim aksine daha da şehvetli bir cinsel hayatım var dedi

Ben bi takım sorular sorarak durumu anlamaya çalıştım çünkü bu durumdan kurtarmak istiyorum yazık olacak hayatına

Madams allah onu ne etmesin ya bencillik bu iki türlü kendini tatmin ediyor heryerden adamın haberi yok garibim hem bencillik hem ihanet bu olumlu evlilik hayatı sehvetli cinsel hayatı ona cok ters tepicektir bu sekilde eninde sonunda o adam öğrenir ve yaptığı yanlıstan dolayı da acısı cıkmadan yasamaz o acaba eşi ona bunu yapsa napardı insan bi düşünür ya

Hesap21 laik ülke de bu toplumun normları ve değer yargıları böyle bir şeyi kabullenmez

Kınamak istemiyorum bir kızım var korkuyorum. Allah yardımcısı olsun ya Cok zor ve bence iğrenc bir durum

Hesap21 Laikliginize tüküreyim herseyi normallestire normalleştire insanliktan çıktı çoğu insan…

Hesap21
          Laiklikle bunun ne alakası var her şeye de Laiklik denilmesine gıcık oluyorum. Öz değerlerimizi kültürümüzü yitiriyoruz haberimiz yok.

KirmiziOjeli laikliğin özgürlük anlamında söylüyorum ayrıca ben senin eşinin şeyini yalamana karışmadım olumsuzluklardan bahsettim senin hayatına müdahale ettim mi hayır..