Madams Allah yardım etsin nelere kaldık böyle.. bunun olumlulugu nerde kalıyormuş hem eşini aldatıyor aynı şey başına gelse ortalığı yıkarız yani.. ya evliliğinden vazgeçsin yada kendine bi çözüm yolu bulsun . Boyle devam etmez . Bu ihanet , bencillik, düşüncesizlik , saygısızlık vs… empati diyorum sadece ..!
Cinsel tercihini itiraf etti🤯
Hesap21 laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması demektir..Vajina ile penisin ayrılması demek değil. Konuya dini açıdan bakan da olmamış zaten. Ortada bir aldatma var şeriat da olsa. Laiklik de olsa en ilkel Afrika kabilesi de olsa aldatma yanlistir. Üstelik burda eşi kandırma da var çünkü ben eşime bir kız arkadaşima oturmaya gidiyorum desem iyi oturmalar der nerden bilsin adam karısının kahveye değil sevişmeye gittiğini 🤦🏻♀️
Hesap21 öncelikle laikliğin ne olduğunu ve içinde neleri barındırdığını öğrenin bence, Atatürk laikliği getirirken ortalıkta kendini sapıtan insanlar olsun bunu doyasıya herkesin gözüne sokarak laiklik adı altında yapsınlar diye getirmedi, Osmanlı döneminde ki bazı kısıtlamaların ortadan kalkması için getirdi 👍🏻 Geçmişi bilmeden geçmişteki yargıları kavramları kuralları gelecekte kendi kafanıza göre kullanmayın, bu dediğinizin laiklik ile uzaktan yakından alakası yok bu bildiğiniz midesizlik madem böyle bir tercihin var ya kocanla konuşup boşanacaksın yada düzelmek için gerekli tedaviyi yardımı alacaksın öyle hem ayranım dökülmesin hem canım acımasın yok yani
Bilinmeyenlidenklem Bu konuda gerekli tedavi yardım derken psikolog desteğinden mi bahsediyorsunuz
konu ne ara laikliğe geldi ben de şaşkınım🤦♀️ ben bir yuvanın dağılmasına engel olmaya çalışmak için ne yapabilirim diye sizden fikir almaya çalışıyorum postun amacı bu
Madams kesinlikle psikolog yardımı yani biz veya siz onunla gereken doğru konuşmayı yapacağımız eğitime sahip olmayabiliriz, onu bu işin doğrusunu yanlışını en iyi bu işin eğitimini almış biri anlatır ve onu en iyi o çözer
Madams boyle olan cok insan var
Bilinmeyenlidenklem Biraz araştırdım psikologlar bu durumu hastalıklı ruh hali veya davranış bozukluğu olarak algılamıyor yani psikolojik bir sebep olmadığını tamamen tercih olduğunu ifade ediyor
Madams biseksüel ne demek bilmeyen ben gruptan ayrılıyorum
Tazeanneben Her iki cinsiyete de ilgi duyan
Gercekten kötü bir durum belki oda böyle olsun istemiyordur. Evet destek almasını icin yardımcı olabilirsiniz eğer dinlemez işin goy goyuna devam edersede görüşmeyi kesin derim yani size beğeni bile duyabilir
Savasedefff Vazgeçirmek için ne yapabilirim diye araştırma yapıyorum sonuçta ortada bir ihanet var ve bu aile birliğini sarsacak 3 çocuğu var üstelik
Madams eşini aldatıyor olması onu problemli davranışa itiyor olduğunu gösteriyor
Bilinmeyenlidenklem Yani demem o ki bir erkekle aldatsa psikologlar aile terapistleri evlilikte yolunda gitmeyen bir husus veya kadının ihanetindeki yanlışlığı gösterecek bir yol bulup yardımcı oluyor bu konuya gelince tercih diyorlar ben bu konuda eleştiriyorum sonuçta aynı şey ihanet
Madams çok ilginç