Hamile Kalmak İçin Çok İlişkiye Girmek Mi Gerekiyor
Kızlar ????????
- Düzenlendi
Çok ilişkiye girmekle ilgisi yok canım önemli olan gününü tutturabilmek hormon testiyle en uygun günü denk getirebilirsin 🤗
Ben 6 aylık evliyim tam olarak bilmiyorum
Busenaz Adetinin başından itibaren başla saymaya genelde 15. Günde yumurtlama olur o üç günde ilişki olmasına dikkat edin bı sıkıntınız yoksa olur inşallah bi de bi uygulama var onda adet Tarihini Giriyorsunuz yumurtlama zamanı geldiği zaman yazıyo yumurtlama zamanınız diye Adet Takibi diye bi program
Ben çok denedim o yumurtlama gününü bende ise yaramadı canım eğer çocuk istiyorsan hiç kendine ilişkiyi görev hâline getirme canınız ne zaman isterse o zaman beraber olun o zaman oluyor bir yıl yumurtlama gününe göre yaptım olmadı üzüldum hastaneye gittik doktor dedi akışına bırak diye ve gerçekten akışına bıraktık 1 ay sonra hanileydim şimdi kucağıma ve 2 aylık çok şükür 🙏
Kaardeeleennn Hayırlısı olsun 🤩💕
Busenaz teşekkürler 😘
Busenaz hamile kalmak İçin, hamile kalmaya çalışmamak gerekiyor canım. 2 yıl neler neler yapmadım, ilişkiden sonra amuda mı kalkmadım soğan Kürleri mi içmedim, aman ovülasyon takvimiymiş, cinsellik şekliymiş hepsi boş. Kafan rahat olacak, içi boş olacak, ilişki sırasında aha bu sefer oldu mu acaba diye düşünmeyecek, zevk almaya bakacaksın. Bosvereceksin, en çok istediğin seyler hep hiç beklemediğin zamanlarda olur 😋