MademoiselleCoco Çok sevindim! Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼😍
Kis_masali FirstLady gözünüz aydın. Allah sagliklica kucağınıza aldırsin inş. Vatana,millete,size hayırlı evlat olsun. Üzmesin sizi🌸😇
Anilla Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim 🙏 Allahım sizin Sevincinizden bizlere de nasip etsin En hayırlı şekilde
Rouge FirstLady yaa tüm sinirlerim alındı bu postu okuduktan sonra saglıkla dünyaya gelsin insallah allah isteyen herkese nasip etsin senin adına cok sevindim cok..💐
FirstLady Rouge cok sagol canim benim❤️🥰 Her zaman guzel haberler al, Allah gonlune gore versin❤️🙏🏻 Tesekkur ederim ❤️💋
Tostoyevski FirstLady benim de beta değerim bu kadarken öğrenmiştim 4 hafta 4 günlüktü😍 şimdi 4 buçuk aylık kucağımda kızım😘
Memili Gozunuz aydin olsun😍tebrik ederim😌Allah arzusunda olan her kese nasib etsin insallah istedigi zamanda 🤗
Bookworm FirstLady Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 Sizin adınıza çok sevindim 😊
deleted77 FirstLady 🧿 sağlıkla zamanında gelsin inşallah tebrik ederim 🤗 Allah tüm isteyenlere nasip etsin 🙏🏻
Balponcik FirstLady hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😊😘 peki nelere dikkat ettin hamile kalmak için ekstra yaptığın şeyler oldu mu
FirstLady Balponcik çok sağ ol canım benim🙏🏻 Valla başka hiç bir şey yapmadım. Folik asit kullanıyordum sadece. Bence doktor seçimi çok önemli.