Bookworm FirstLady Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 Sizin adınıza çok sevindim 😊
deleted77 FirstLady 🧿 sağlıkla zamanında gelsin inşallah tebrik ederim 🤗 Allah tüm isteyenlere nasip etsin 🙏🏻
Balponcik FirstLady hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😊😘 peki nelere dikkat ettin hamile kalmak için ekstra yaptığın şeyler oldu mu
FirstLady Balponcik çok sağ ol canım benim🙏🏻 Valla başka hiç bir şey yapmadım. Folik asit kullanıyordum sadece. Bence doktor seçimi çok önemli.
Selale FirstLady cann inşƏallah Allah gucagina almagi nəsib etsin hər zaman belə sevinəsən. Amin🥰🥰😘(azərisən səf eləmirəmsə)🤭
FirstLady Savasedefff gecmeden yapmistim ben. Ignenin 11ci gunu yaptim pozitif cikti. Her kes ignenin etkisi dedi. Ama sonraki her gun yeniden yaptim ve pozitif cikti. Hem de şöyle bir şey var. İğnenin etkisi git gide solgunlaşıyor bende aksine kızarıyordu.
Savasedefff FirstLady anladım canım ilişkinin üstünden kac gün sonra testi yaptın yani bide hangi testlerden
Panda FirstLady İnşAllah sağlıcakla kucağına alırsın canım.Rabbim çocuk isteyen her kese nasip etsin.
FirstLady ZeynepSare9485 Allah razi olsun canim🙏🏻❤️ Ovitrelle-yumurta catlatma ignesi. Bu konuda istedigini sora bilirsin