Selale Hesap21 ya pardonda sən her posta atlamak zorundamisinin yeisin galiba her posta bi itici yorum yapiyosun gulmeye bişey bulamadinzimi? Arkadaşında seningibi salak
ayse0609 Prensesinannesi ben çocukluğumdan beri eğer bı gün oğlum olursa ismini Aybars koyacağım demiştim çok şükür. Eğer günün birinde kızım olursa Hanzade koyacağım😌
Acibaal Bitane oğlum var ismi Yusuf ayaz ben hep poyraz istedim eşim yusuf diye tutturdu ikinci de düşünmediğim için öyle oldu☹️
Selale Hesap21 senin arpan az gelmişki burda kendin gibi duşuk yorumlar yapiyosun. Bi kendine gel edepsiz ne mal oldugun yorumlarinan belli
Selale Kis_masali evet hemde cok terbiyesiz biri onun gibi birisi yoktu burda yeni kayt olmuş yorum yapmakiçin yorum yapyo eli boş durmasin diye
Prensesinannesi ayse0609 inwallah canim inwallah bende cocuklugumdan beri Nilay istiyordum koydumda cok wukur
Bihterziyagil Ysmncoo resim atmayı beceremiyorum becerebilseydim atardım buraya çok yakışıklı uslu bir bebek 💙
deleted77 edaa1 sanırım ruh hastasısın sana yorum yap diyen oldu mu Allah akıl fikir versin cahil seni.