Sbn_1993 deleted77 ben normal spiral taktırdım 4yıl sonra çıkartdım.Reglimi etkiledi.Bende ondan istiyorum amma bazılar yüzde sivilce falan çıkarıyor demişler korktum
deleted77 Sbn_1993 her bünye farklı birde her olanı ona bağlamak normal değil artı bilende bilmeyende yorum yapıyor. Bende hiçbir yan etkisi olmadı çokta memnunum 🙏🏻
deleted77 Nietzsche canım ben acıbademde taktırdım lokal anestezi aldım panik atağım varda yani bu yüzden hissetmedim 🤗
BQuen deleted77 ben çok cahilim bu konuda tam olarak nereye takılıyor kalıcı mı ve koruma oranı ne . Kalıcı korunma istiyorum ama spiral bana yaramaz gibime geliyor regl.duzeni açısından
deleted77 BQuen 3 yıl süresi var canım korunma olayı en yüksek yöntem diyebilirim sol kolun iç yüzüne deri altına yerleştiriliyor ben çok memnunum 🙏🏻
deleted77 Nietzsche onuda genel anestezi ile düşünüyorum 😅 ama uzunca bir süre daha benle kalır malum daha da çocuk düşünmüyoruz 🙊
Nietzsche deleted77 ben ikinci çocuktan sonra düşüneyim bunu 🤭 ücreti ne kadar peki ,bir de reglini falan etkiledi mi ? Bir soru daha ,emzirirken kullanılıyormu 😂çok oldu kusura bakma
deleted77 Nietzsche kız olsun sor nolcak 🤗 reglm benim zaten çokta düzenli değil canım o yüzden etkilemedi hiçbir yan etki yapmadı bana emzirirken kullanılıyor 🤗 ücretini de net hatırlamıyorum 🙈
KirmiziOjeli deleted77 anesteziyle oluyor mu ya hiç şikayetin yoksa ben de araştırayım bunu hala Allaha emanet korunuyoruz 😅