ZRaporu kocada yardım edince bir problem kalmazki bence çok güzel bir duygu 💃🏼🥰🥳
Evcil hayvan annesi olanlar 💃🏼🥳
ZRaporu bende bir temizlik hastası olarak söyliyim çok dikkat edince bir sorun olmuyor ama kuş biraz zor geliyo bana uçuyo ya birde uçan hayvanlara karşı fobim var aşırı korkarım onlada alakalı olabilir 🙈
ZRaporu çokk korkarım 🙈
Nefedukaa inşallah canım 🤗
deleted77 ay bende de can var bir tane ❤️
Gece benimkinin ismi 6 aylık daha cane corso ❤️
Deleted5 😄 kusura bakma sesli güldüm
deleted77 bizim de 6 yaşında bir dogo argentino köpeğimiz var adı filipe. Evimizde kalmıyor ama ilgisi eksilmiyor💜
Kirmizisarap o cins köpeği hep merak etmişimdir bakımı nasıl ve sevecen mi
Kumral188 yetiştirme şekline göre vahşi görüntüsünün altında bir fino yatıyor 🥰 büyük köpek olduğu için tabi bakımı zor çok fazla enerji atması gerekiyor hem de çok güçlü üstüne atlayınca insanı devirebilir severken öldüren cinsten🤭
Kirmizisarap benim bir miniğim var kucak delisi hep kucakta durmak istiyo küçük de olduğu için sığıyor tabi ama böyle büyük bi köpeğim olsun hep çok istemişimdir ama görüntüsü beni korkutuyor ve nasıl bakılır insana alışkın olurmu diye düşünüyorum
Kumral188 köpeklere fısıldayan adamı izle bence. Büyük köpekler küçük köpeklere göre daha sakin oluyor. Koca köpek o görüntüsüyle kucağa oturmaya sığmaya çalışıyor 🤭 bebeğimi mesela çok seviyor görünce heyecanlanıyor ama biliyor onun bebek olduğunu hassas olduğunu koklayıp yanına uzanıyor çok hisli karakterli bir köpek
Kirmizisarap gerçekten mi 🙊 evet minikler biraz daha inat oluyo çok ses yapıyo benimki sevindiğinde ya da kızdığında
Kirmizisarap tamamen katılıyorum çokta asiller dogolar 😎 benim 3 büyük minnoşum var ve tamamen yetiştirme taRzı ve sevgi dolular onlarsız bir hayat düşünemiyorum 😍
deleted77 evet yaa resmen şahsına münhasır köpekler 🤭