• Muhabbet
  • Evcil hayvan annesi olanlar 💃🏼🥳

Shnsibel canım bizimde kedimiz var hamileyken tuvaletini hiç ben temizlemedim mamasıyla falan hep eşim ilgilendi yeni doğum yaptım hala da eşim ilgileniyor mecburen ben yapmak zorunda kalırsamda eldivenle yaptım hiçbir şey olmadı .

deleted77 Ayy maşallaah ya Rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah 😂. Kaç yaşındasınız

ZRaporu kuş çok pislik yapıyor tüy uçuşuyor kedi çok iyi kuma yapıyo kakasını

Mhzya evet bekarken bakmıştım ondan tecrübeliyim balık ve muhabbet kuşum vardı. Beni zaten korkutan 2 çocuk+koca+ bir de evcil hayvan sorumluluğu 😬 bekarken rahat bakıyordum 😅

ZRaporu kocada yardım edince bir problem kalmazki bence çok güzel bir duygu 💃🏼🥰🥳

deleted77 kocam temizlik hastası 😬😅 bakalım niyetimiz var kuş almakta kararlıyız şimdilik

ZRaporu bende bir temizlik hastası olarak söyliyim çok dikkat edince bir sorun olmuyor ama kuş biraz zor geliyo bana uçuyo ya birde uçan hayvanlara karşı fobim var aşırı korkarım onlada alakalı olabilir 🙈