Savasedefff merhaba arkadaşlar ebnde happy momdan geldim ben uzun bi tedavi gordukkten sonra tedaviye ara verdim ve o aradan 2 ay sonra hamile kaldim hemde tek yumurta ikiziydi .fakat 8 haftalikeken kalpleri durdu kurtaj oldum doktorum hic korunma dedi zaten dedi rahmin yaklasik 2 yada 3 ay icerisinde toparlanir dedi bende hic korunmadim tam 9 ay gecti uğraşiyorum ama hamile kalamiyorum 2 aydir letu kulaniyorum yumurtalarim baya gelisiyor hersey yolunda ama kaybettiğim bebeklerim yuzunden bi piskolojikmen coktum doktorum bundan kaynakli oldugunu dusunuyor en son doktor bana hic bir ilac kulanma dedi kendi kendine hamile kalacaksin dedi ama ben yine ona doğal bisey vermesini istedim diyer sefer arisutu bermisti ilac degildi zaten o bu sefer baska bisey verdi supralife 30 saşe 30 kapsül bunlari sabah kapsul aksam saşe bir bardak suda icecem bugun adetimin 4 .gunu bakalim insallah bu hayirli ramazan ayinin hurmetine rabbim herkese isteyen herkese hayirli sağlikli evlat nasip etsin insallah amin🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲