Dün saçlarımı kestirdim ama çok kötü oldu kat kat istemiştim ama rastgele kesmiş gibi sanki upuzun saçlarım vardı çok güzellerdi ama şimdi çok kötüler aynaya bakmak istemiyorum çok ağladım kapalıyım ama hâla aklıma gelince gözlerim doluyo ben bu saçları nasıl uzatacam nasıl düzeltecem bilmiyorum bildiğiniz saç uzatan maske krem vb. Şeyler varsa önerebilir misiniz ?

Prenssannesi canım kendini üzme kökü sende ya uzar herkes en az bir kere yaşıyor kuaför azizligine hepimiz ugruyoruz dax supergro kullanabilirsin etkili👌

Prenssannesi sarımsaklı şampuanlarda çok iyi saç uzatıyor bir araştır istersen canım

Prenssannesi hepimizin hayatında yaşayacağı mutlak kaderdir bu bir gazla karar verip yaparız ben artık kuaförleri cıkardım hayatımdan kaşlarımı evde alıyorum ağda vs herşeyi evde yapıyorum kahverenk saclarım alıp boyuyorum düz kesiyorum birde evde saçımı gidip rezil oluyoruz cünkü 😄 En son kaşlarımı uzattım gürleştirdim hafif toplasınlar diye gittim incecik kaşlarla döndüm birdaha tövbe gercekten erkek kuaförler daha işinin ustası saç kesimdede gidersen en iyisi o 🙏🏻 Ama hemen uzamaz bi kaç ay icinde toparlanır merak etme herşeyi sürme saçlarına akışına bırak kökü sende yani kafana takma o zaman mutsuz olursun