Shehane Merhaba kızlar benim 5 aylık kızım var ve evden çalışmak istiyorum ek gelir olarak eşime yardım için ama ne yapa bilirim hiç bir fikrim yok ek gelir için evden çalışan anneler bana ne yapa bileceğim konusunda yardım edermisiniz?
Neleroluyor Shehane Örgü örüp satabilirsin Facebook ta markaplace mi ne bişey var annem oraya koyuyor ördukllerini soran alan oluyor yanii İnt ten bakıp yelek hırka bebek kıyafeti falan kendine kolay gelen biseyler örebilirsiniz
Balponcik Shehane Kozmetik ürünler satabilirsn farmaside iyi kazanç var ekibe göre güzel hediyelerde var iç çamaşır giysi satabilirsn pıerre cardin pıaff bunları duymuşsundur bunlar kazanç sağlar
Shehane Neleroluyor örgüyle aram pek iyi değil canım ya hem örgü bir tek Türkiyede dikkat çekiyor ben Rusyada yaşıyorum burda örgüye dikkat eden yok
Neleroluyor Shehane Rusya da yaşıyorsan kozmetik iç giyim vb şeyler satabilirsiniz toptan alıp kâr lı olarak Çok Rus çevrem var bakıma giyime takıya önem veriyor lar. Takı tasarım tarzı biseyler yapabilirsiniz