Ya kızlar vaginadan hava çıkması oluyomu sizdede? Çok kötü ses yapa biliyo ara sıra utanç verici

Zahra
    @Tospikm aynen normal bu bende utanıyodum ama şimdi totomdan çıkmadığı sürece hic takmam 😂insanın elinde degil heyatım

Nietzsche yaa eskilerden hesabı kapananlardan biri dimi bana da yazarmisin 🤣 tahmin ettiğim kişi mi bir zamanlae olay olan

seksirella canım yazamam 🤭tahmin ettiğin kişimi diye sen özelden ona yazsan

Zahra ay bendede doğumdan sonra olmaya başladı cok utanıyorum cok kötü. Uzun zaman sonra 69 yaptık ve hava geldi utancımdan yerin dibine girdim resmen 😔 niye oluyor bi bilsem

Rouge ben bunun doğumdan kaynakli olduğunu düşünüyordüm fakat sen bekardın galiba yani doğum yapmadın dimi. Bendede cok oluyor ama doğumlardan önce olmuyordu

Lentlily ben bekarım canım regl günlerimde bile bazen oluyodu cinsel ilişkide de olması normal vajen genişleyip daralıyo ve içeriye hava dolabiliyor ya seninkide ondandır

Lentlily benim gebelikten önce de vardı hatta sezaryen doğum yaptım ondan sonra olmadı diyebilirim pozisyonla alakalı bence biraz da