• +18
  • Lezbiyen anıları ?!

Gamzexxx hiç lezbiyen anım yok 🙂 bastırılmış duygum da yok. İzleyince belki bir tık hoş gelebilir ama reelde göt meme ellemek falan itici gelir bana

Gamzexxx arkadasim lez. Hatta yakalamissim sevgilisiyle.
    Ne saf misim haberim yoktu bir aksam oturmaya gitmistim. Sohbet muhabbet baktim.ikiside cok samimi davranıyorlar birbirlerine saplak vs atıyorlar. Hic aklimin ucundan gecmedi sonra nunlar mutfaga gitti bende diger arkadasimla oturuyorum vay bitmisti gidip mutfakdan alicaktim baktim bunlar opusuyorlardi birbirlerini parmaklıyorlardi sonra ben hemen kacip diger arkadasima babam aradi benim gitmem lazim demistim cok utanmistim ve buyuk soktu ozaman benim icin.
    3 gun boyunca lez arkadasimin yuzune bakamadim sonra beni kenara cekip birseymi yaptim kaciyorsun benden diyince bende tesadufen sizi gordum utandim ciktim evden demiştim ozur diledi biran tutamadim.kendi mutfakda yaptik evet lez duygularima hakim olamiyorum demisti. Hala gorurusuruz ama gözümün onune hep geliyor arkadasimi gorunce

Sexysempanze kiz benim bi arkadasimda habire popoma saplak atmak istiyo. Yapma dedigim halde ustelik. Acaba onunda mi benzer dusunceleri var aklimda deli sorular.🤔

8 gün sonra

Gamzexxx bende okudum ama nedense pek inandırıcı gelmedi bana😃yani hangi eleman müşteriyi kabine atıp sevişme cesareti gösterir ki😀🤔

7 gün sonra

Gamzexxx benimde gerçekten çok hoşuma gidiyor çoğu zaman sadece lez videoları izleyerek rahatlıyorum bi kızla sevgili olabileceğimi düşünmüyorum ama denemek isterimm.

Bi kaç sene önce kız kuzenimde kaldım gece ben azmıştım biraz ve ona sarılıyodum sürekli sürtünmek istiyordum oda bumu fark etti ki aynı şekilde sarıldı bana ben dayanamadım dudağına yapıştım sonra kapıyı kilitledim öpüşmeye devam ettik baya elledik birbirimizi ve pişman değilim hala ara sıra sarılıyorum öpüyorum ama sevişemiyoruz artık yalnız kalamıyoruz bi türlü buda böyle bi anı

deleted77, tartışmayı kilitledi.