mrs_kralice ah tamda dediğin gibi 🥳💃🏼😎
Yine 😁
KirmiziOjeli Bir de savunuyor he
KirmiziOjeli cidden ya 🤦🏻♀️Senin kullanıcı adını bilmiyorum ama gene bakıcam ben cok böyle insan gordum şaşırmam sanıyodum bugün indirdim uygulamayı sinir yaptım bıraktım😂
Rouge aaaa nerde kız noldu banada anlat 🙈
deleted77 şimdi şöyle burda happy kids de linç yiyoruz diye gorunce dayanamadım en sonunda indirdim uygulamayı sonra sevgili @Zeyneppppp birinin post acıp bir adamı linc ettigini yazmıstı adamın elinde vücut corabı varmıs buna sok olmus ayıplamıslar bir de ped almaya bile utanan varmıs falan bunu gorunce dayanamadım sinir oldum azcık bende yazdım😂
Rouge ah ah gördüm bende yazdıklarına şok oldum 😂 insanlar çokmu cahil bana mı öyle geliyor diye düşünüyorum 🤔 aldığım pedi çamaşırı neyi kimden sakliycamki eşimde alır ve kesinlikle saklamaz olması gereken normalde bu zaten 💁🏼♀️
Rouge gerçekten çok var öyle baksana orda bizi kınadılar iki gündür hep yeni üyeler var burdada hepsi kocasından tatmin olamıyo üstelik 🤔
ha bu arada bende artık kidste linççi oldum devam böyle 😂
Olalalala bak ne güzel sen gerçek olanı yazıyorsun ama saçmalayan öyle çokki 🙄
KirmiziOjeli kız öyle deme bende orda görüp geldim burayı bilseydim orda durur muydum 😂😂
Olalalala vallahi bende o posttan gördüm bilseydim coktaaaan burdaydim
Flowersparadise hahaha canım bende oradan gelmiştim benim lafım buraya gelip sonra kidste başlık açıp burayı kötüleyenler 😅
KirmiziOjeli hmm anladım 😂