KirmiziOjeli cidden ya 🤦🏻‍♀️Senin kullanıcı adını bilmiyorum ama gene bakıcam ben cok böyle insan gordum şaşırmam sanıyodum bugün indirdim uygulamayı sinir yaptım bıraktım😂

deleted77 şimdi şöyle burda happy kids de linç yiyoruz diye gorunce dayanamadım en sonunda indirdim uygulamayı sonra sevgili @Zeyneppppp birinin post acıp bir adamı linc ettigini yazmıstı adamın elinde vücut corabı varmıs buna sok olmus ayıplamıslar bir de ped almaya bile utanan varmıs falan bunu gorunce dayanamadım sinir oldum azcık bende yazdım😂

Rouge ah ah gördüm bende yazdıklarına şok oldum 😂 insanlar çokmu cahil bana mı öyle geliyor diye düşünüyorum 🤔 aldığım pedi çamaşırı neyi kimden sakliycamki eşimde alır ve kesinlikle saklamaz olması gereken normalde bu zaten 💁🏼‍♀️

deleted77 evet bu cok normal her kadının her ay oldugu bisey hala böyle insanlar var malesef onlar yüzünden hala ezilen değerinin farkında olmayan kadınlar var böyleleri de bunlardan bitanesi bence

Rouge gerçekten çok var öyle baksana orda bizi kınadılar iki gündür hep yeni üyeler var burdada hepsi kocasından tatmin olamıyo üstelik 🤔
        ha bu arada bende artık kidste linççi oldum devam böyle 😂