Rouge Zelis yakınmamalısın olmasa niye olmuyor bulamıyosun diye yakınır ararsın mazallah azcık ara vermek istedigini söyle herkes tam tersini istiyo 😂
Sedaa Zelis millet hergün ister, sen bulmuş bunuyorsun kız 😂 şaka bi yana geecekten de hergün hergün insan sıkılır valla. 😂
Zelis Rouge aynen dogruda canimdan can gidiyor su ter kaliyorum artik bi gun ölüp kalacam diye korkuyorum canim 🤣🙈
Rouge Zelis anlıyorum ama ne dicegimi bilemedm şimdi yeter dersin yani baska napabilir ki insan celik don olsa giy ulasamasın dicem😂
Kendinibegenmis Zelis ay her gün yapsak her gün yaparım ben kocama ve cinselliğe karşı iflah olmaz bir bağımlıyım ama 2 gün de bir yapıyoruz işte bazen kocam der hatta seni de bi doyuramadım ne zaman ellesem hazırsın 😂😂😂
Rouge deleted77 dogru ama bak bu sefer profiline bakmıstım yeni katıldıgını da gordum en azından uzun uzun tavsiye vermedim bi ilerleme var bence😂
deleted77 Rouge iyi etmişsin buralar hep kidsçi 😁 yenilerin bu tarz eleştiri ve soru altından laf sokmalarını hiçte alttan almiycam gerekirse laf sokucam kararım bellidir 😅