Esra002 Hanımlar size Birsey Sormak istiyorum Ben 16gun önce yumurtlama gününde ilişkiye girdim Eşimle suan Adetime 5gün war ama bende kasık agırısı halsızlık sureklı uyuma ıstegi sık idrara çıkıyorum sizce test yapmalımıyım cevplarsınız Sevinim🤗🤗
Balponcik Esra002 inşallah gebelik vardır ama çıkmayabilir testte adet günü yap testi yada adetin geçmesini bekle
Rumyz Esra002 bekla canım 5 gün geçiksin en azından . Benimde 2 gün geçikdi her ay meme hassasiyetim olması gerekirken bu ay hiç olmadım . Ve 3.4 saatte bir açıkıyorum . Bakalım bende beklicem 1.2 gün daha allah herkese nasip etsin 1 bucuk yıldır bekliyorum🙏
Ceren1234 Esra002 gecıkmeden yapma canım benımde hep belirti oluyordu dayanamayıp yapıyodum sonra husran gecıkırse bıle al erken gebelik testlerınden öyle yap yada saglık ocagına kan aldır kesın sonuc verırler bazen malesef piskolojik belirti yasıyıp adet gecıkmesı yasayabılıyormusuz doktorum demişti
sanis01 Bende aynı senin gibiyim cnm şuan bu dertten gidiyorum 😊 yumurtlama gününü değerlendirdim bu ay ve şuan adetime 5 gun var ayni belirtiler bendede var ve test yapsam cikarmi diye heyecanla bekliyorum 😊
Adanali001 sanis01 ben bu ay yanlışlıkla ovulasyon gününde ilişkiye girmişim ve adetime 7 gün kala test yaptım pozitif çıktı son 4 gün kaldığında tekrar yaptım ikinci çizgi biraz daha belirgin çıktı
sanis01 Adanali001 Allahım sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşaallah cnm 🤲😘 bende adet tarihini beklyrm eğer hastalanmazsam hemen gidip kan testi verecem
sanis01 Adanali001 Biraz senin için zor olabilir cnm bebeğin daha çok küçükmüş Allah bağışlasın ama ikisi arka arkaya büyüdümü hem birbirlerine yoldas hem arkadas olurlar ama biraz sen yipranabilirsin ama annelik güzeldir ne kdar yorulsakta onları uyurken izlemek bütün yorgunlugumuzu aliyor❤️ benimde 2.5 yaşinda kızım var allah nasip ederse 2. Düsünüyorum bende cnm 4 gün var adetime bakalim ona göre test yapacam bende
Esra002 Savasedefff adetm gecıyor 3gunum Buqun henüz test yapmdm korkuyorum negatıf sonuç çıkacak hayal kırıklığına ugrycm dıye
Esra002 Ceren1234 Bir yıldan berı çok Istıyoruz Vee Adetım 3Gundur de gecıyor 5.ncı gün beklyıp sağlık ocağına gideceğim ınsallah Rabbım her ısteyene nasıp etsın Kımsenın kucağını boş bırakmasın
Adanali001 Esra002 benimde bugün 3. Günüm adetten 7 gün önce test yaptım pozitif çıktı adet olana kadar 4 tane test yaptım hepside pozitif istersen sende erken gebelik testi al yap
Esra002 Aslipek26 adetim 3Gundur gecıkıyor ve henüz gıdıp test yapmadım 5mcı günün dolmasını beklıyorum
Burcin8080 Esra002 canim yapsana test benimde ayni belirtiler vardi adetime 4 gun kala.ogrendim seninki kesinlikle belli olur
sanis01 Esra002 Allahım sanada nasip etsin cnm hayirlı haberler alirsın inşallah 🤲 Benim 3 yaşında bir kizım var 2. Cocuğu düsünüyordum olmadı bu ayda normalde düzenli adet olan biriyim bu ay bebek müjdesi bekliyorum derken 3 gün önceden kanamam geldi şuan adet oldum sanırım 😓