sanis01 Esra002 bendede gelmişti cnm bu ay tuttu heralde diye çok umutlandım adet tarihimi bekliyordum gecerse hemen test yapacam diye ama dün aksam kanamam basladı
Esra002 sanis01 bende de adet olacak tekrar hayal kırıklığı yascm korkusu var esımde rüyamda gördüm cocugumuz vardı deyınce bu defa hamılelk çıkmazsa ona nasıl dıcem düşüncesi de var oda çok ıstyr
Esra002 Kızlar çok affedersiniz adetıme 5gun kala kabızlık vardı halende onu cekıyorum normal Mi sizce yada boşuna mu umtlanıyorum
Burcin8080 Esra002 valla canim benimde ayni bu belirtilerle.ogrendim keske gebelik testi alsaydin yapardin
Esra002 Burcin8080 İnsallah Vardır 5 gün bekleyım dıyorum belkı adet olruım dıye Bakalım Hayırlıs Olsın Rabbım Kımsenın Kucağını Bos bırakmasın
Esra002 Burcin8080 bır yanım umutlu bır yanımda umtusz negatıf cıkcak korkusuyla gıtmym arkadaşlarım enfeksiyon dedıler ama vajınamda yanma kaşıntı yok
Esra002 Burcin8080 yapıyor normlde ama onun yanında vajınada yanmada olur bende soylenenlere pek ınanmadım bekleyım bakalım ınsallah güzel haberler alırımda burda sızlerle paylaşrm