Kadının en büyük düşmanı gerçekten kadınlar az önce happy kids te bi tartışmaya denk geldim evli görümcesi ve sevgilileri diye açmış ilk yazan cümleler görüncem açık saçık ve dövmeli zaten bunu okuyunca devamını okuma gereyi duymadım yahu arkadaş ne var bunda neden insanları diş görünüşleriyle yargılarsınız ki açık olsan açıksın diye laf yersin kapalı olsan kapalısın diye laf yersin kilolu olsan zayıfla derler zayıf olsan kilo al derler kimseye kendini begendiremezsin hep biseyler derler. Ne zaman biticek bu önyargılar. Ne çirkin bi usluptur bu.

WhiteSwan bende gordum onu kötülemek için falan söylemiyorum asla ben almanyada yaşıyorum bircok dövmeli acık piercingli kadınlar tanıdım hicbirinden kötülük görmedim ki en cok onlarla anlasıyolar bile diyebilirim bu ön yargıyı da anlamıyorm acık kapalı olmak degil insanın içi önemli olan o kişi sana karısıp seni kendine benzetmiyorsa konu ne ki ben hic öylesine denk gelmedim birde okurken sanıyorum ki gorumcesini nasıl düzeticek onu soruyor baktım kocam sinirlerine hakim olamazsa ortada kalıcaz yazmıs kadının sadakatsizligi yaptığı hatalar dövmesinden sanki🤦🏻‍♀️

Rouge aklı sıra açık dövmeli derse insanlar onun egosunu tatmin edicek aa evet dövmesi varsa kötüdür diyecekler sandı heralde

BQuen geziyorum valla dünden beri okuyorum herseyi😂o linç meselesinden sonra indirdim bir süre okumaya devam ederim galiba😂

WhiteSwan onu bende gördüm gerçekten çok sinir oldum çoğu yoruma kıskançlıktan başka birşey değil bende kendi vücdumda çok karşıyım dövmeye ama kimseyi yadırgamam herkesin kendi bileceği

Rouge bı gidip bakayım dedim yüreğim tükendi aldatılan kaynanasından nefret eden 2 aylık bebeğim bana değil kaynanama daha çok gülüyor acaba onu daha çok sever mi diyen mi dersin vallahi sistim bir de buraya laf ederler de dedikodu yapmaktan kalpleri kirlenmiş bize ahlaksız diyorlar ama eşinin annesine ölsün gebersin demek ahlaka çok uygun sanırım ayy sistim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

avokado_sever30 valla benim ailemde çok karşıdır babannem hakkimi helâl etmem falan diye konusmustur kaç kere hatta bana dövmeli damat getirmeyin demiştir valla bende de var eşimdede karakterimizde hiç bi değişiklik yok 🤣 şimdi diyorum kızların adını yazdıran yaptır kızım diyo 🤣🤣

BQuen ne olursa olsun eşini doğurmuş bi insana sevmesede saygı duymak zorundasın bunlar birbirlerini gazliyolar ama gerçek hayatta annecim diye peşinden ayrılmıyorlardır

WhiteSwan nurse haeveys denedin mi hiç o da güzel bak
                Önce sen kimyon iç sonra bebise kiraz çekirdeği yastığı ya da ılık havlu koy karnına ayak tabanina masaj
                Bir de happymom da gördüm tuvalete tutar gibi tutunca da gazı kolay çıkıyormuş

WhiteSwan yani bu tamemen kişilikle alakalı ben çok sıkılgan biriryim sürekli bi yerimde onu göremem yani takıntılıyırmdır ama dış görünüşe göre insan yargılanmamalı

WhiteSwan birak ona annecim demeyi kocasının bokunu yiyor evde. Hani diyorlar ya eşiniz biliyor mu burayı diye acaba o kadınların eşi biliyor mu anneleri hakkında söylediklerini dur bak biri bir daha buraya bunu yazarsa ona da vereceğim bu cevabı 😂😂

BQuen onu ilk kızımda kullanmıştım ıyi gelmişti altını her açtığımda bebe yağıyla masaj yapıyorum bide bacaklarını çapraz yapıp tuvalet pozisyonunda tutmak ilk kızımda çok ise yariyodu ama bunda bi türlü yaramadı bende anlayamadim