Ah şu önyargılar
- Düzenlendi
WhiteSwan ben çok takılırdım orda bir kaç gün önce sinirlenip sildim. Biri post acmis vicdan azabı çekiyormuş eski sevgilisini arayıp helallik istemiş. Ooo herkes linclemis bende kim bilir neler yaşadın da ayrıldın bende eskii sevgilimle konuştum benim yüzümden aklını yitirdi hastane de tedavi gördü o süre zarfinda hafta bir yanına gittim annesiyle irtibattaydim atlatinca konuşmayı kestim daha sonra kansere yakalandı yine yanında oldum dedim Allah’ım neler neler dediler bana ordakiler de vicdan yok benim yaptığım şey aldatmaya giriyormuş vs vs diyorum ki ben eşimle zorla evlendirildim bilmediğiniz şeyler var yok lincler hep bana geldi en çokta birinin dediği aklımdan çıkmıyor madem zorla evlendirilmisim eşime diyecekmisim ki ben eski sevgilimi seviyorum senle zorla evlendim ayrılalım. Arkadaşım ben sana eski sevgilimi seviyorum demedim benim yüzümden bunları yaşadı yok anlamıyor kimse. Burda da merak eden varsa hikayem diye post açtım burda onu okuyup ona göre yorum yapın. Ben burda paylaşınca kimse bu kadar üstüme gelmemişti benimcok kırıldım gerçekten kaç gündür kafama takiyorum
- Düzenlendi
BQuen cidden öyle burda hep yazıyolardı ama bilmiyordum bu kadar olduğunu en sonunda dayanamadım bazen öyle seyler okuyorum eee diyorum yani?cogunlukla kaynana üzerine zaten böyle yazarken acaba kendi yaptıklarını görüyolar mıdır diye düşünüyorum bikaç tanesine gerçekten üzüldüm onlarda eşleriyle ilgiliydi anlicagın günah pointlerimi arttırıyorum bazıları yüzünden😂 bir post gördüm abdestsiz bebeğimi emzirdim diye cocuk aglıyomus annesini görünce krize giriyomus abdest alana kadar 🤦🏻♀️suan ona takıldım sıkıntı gideriyorum😂 yarın iş canlı ders baslıyor artık bende kendi derdime düşücem😂
Ortasekerlikahve ahh ahh çok yanlış yerde yazmışsın tiktok izliyo diye kocalarının aldattığını düşünen insanlar kendileri neler yapıyorlardır akıllarından neler geçiyordur ama kendilerine bok sürdürmezler
WhiteSwan kizima damla bile yaramadı 3 ay çektik ama kimyon yedigimde geçiyordu azalıyordu sabah akşam iciyordum
BQuen Ay ağzına sağlıııııkkkk adamcağızlar bir bilseler gelinlerin analarına bu kadar düşman olup arkalarından atıp tuttuklarını bizim burada konuştuklarımızda ne var ki
Ortasekerlikahve Canım kafana takma insanlar yobaz anlayışsız bir tek kendi başlarına gelince anlarlar millet kafayı yemiş sürekli birbirine bok atma çabasındalar boşver sen
WhiteSwan gördüm o başlığı. Esra erolda evliyken başka kocaya kaçanlar vs hepsi başı kapalı mesela o zaman diyelim mi bizde kapalılar şöyle böyle ? Ne saçmalık. İnsanın içinde olacak bazı şeyler
Zeyneppppp altındaki sebebi aramadan böyle konuşmaları çok kötü gerçekten kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez neden böyle on yargili davraniliyor. Kaç gündür acaba gerçekten yaptığım yanlış miydi diyorum ama yok ben yanlış bulamıyorum
Ortasekerlikahve yanlışsa da senin yanlışın doğruysa da senin doğrun kimsenin sınanmadığı acı üstünden konuşmaya hakkı yok kimse kusura bakmasın ne yaşadığını en iyi sen bilirsin boşu boşuna üzülem canım benim
WhiteSwan keşke ben de görseydim o postu 😡 çok açık sarışın özgür birisiyim fazlacada dövmem var ve bir anneyim artı bu özelliklere sahibim diye bazı kendini bilmezler tanımadan yargılama hakkına sahip değildir inanılmaz sinir ve şok oldum 😳
Zeyneppppp çok teşekkür ederim canım o kadar rahatlattin ki beni 🌺
Ortasekerlikahve ne demek canım gerçekler bunlar tatlı canını boş beleş insanlara sıkma