Sevdan_ile ketenprenses sendende allah razı olsun cnm valla keşke yakın olsan verirdim sana ya oruclu oruçlu canıni istedim hakkını helal et
deleted77 Rouge evet canım sağol şöyle okkalı bir menü yazıcam yoğun çabalarım sonucu kaynişim geldide yemekler ondan 🙈😍
deleted77 Madams kaynişimden günün menüsü 🥳💃🏼😎 •Lebeni •Aya köfesi •İçli köfte •Mumbar dolması •Urfa kebabı •Tirit •Semsek •Bostana ve İsot salatası •Haside tatlısı •Şıllık tatlısı İyi iftarlar 🥳
Rouge deleted77 oh oh ohh salatalar lebeni corbası aya köftesi içli köfte bayılırım bende gelmek istiyorum 🙋🏻♀️😂😍
kedicikkk deleted77 ohh ohh buğün şanslı günündesin desene gerçi bende kaynanamlardayım oda yapmış baya şeyler dur bende yazam bari iftar menümü -patlican oturması -pirinç pilavı -dövme çorbası -etli pide -salata -etimek tatlısı
Bookworm Bu akşamki menü benden ekşi mayalı Ramazan pidesi ,annemden patlıcan oturtma ve pirinç pilavlı bir de ablamın doğum günü olduğu için yaş pasta 🥰
Ledy122 Madams mercimek çorbası,mantı,şakşuka,patlıcan salatası,havuç tarator ve tatlı olarak traliçe 👍🏻👍🏻🌸🌸🥰