Havva Dolunayy ay bilmiyorum yaaa afedersin ucu anca giriyor 😭 gerisi yok eşim bana bırakiyor canını yakarım diye bendede ilerleme yok
avokado_sever30 Kız ben sezercik oldum valla 50. Günde yaptık eşim ilk günkü gibi olmuş bayılırım dedi ama acıdan ben bayılıyordum nerdeyse ön sevişme çok önemli uzun tutmalısın hadda istersen kayganlaştırıcı al çilekli 😂😂
WhiteSwan Havva burda linclicek kimse yok 🤣 sezeryan olduğum için 15. Gün kanamam biter bitmez hemen yaptık 🤫 hiç bi sıkıntı olmadı
Havva WhiteSwan benimde kanamam 20 gün falan sürdü ama 40. Gün kontrole gittim doktor yapabilirsiniz artik dedi yapalım dedik ama yapamadik🤣
Kbranur65 Havva ilk zaman ağrır daha sonra alışırsın benim öyleydi acisada yapıyorduk biz esim ilk istemedi sonra yapa yapa alıştık şimdi ağrı olmuyor
Havva Kbranur65 şuan annemdeyiz deneyemiyoruz ama 2 gündür çok istek var bebe yağıyla deneyelim demistim kısmet olmadi eve geçince artik🤣
Balponcik Ozlemtgrll burda biçok kadın öyle yazmıştı bünyeden bünyeye fark var ben hiç doğum yapmadım bilmiyorum
User-123 Havva ben sezeryan oldum kuzu 2 ay sonra girdik ilişkiye çok acı olmadı bende ama herkesin farklı oluyor
Nebelemben Havva 40 ım dan sonra oldu ilk çok acıdı doğumdan sonra rahim kendini yeniliyormuş bide benim açılma varmı diye kontrol ederken ebe tam yırtılmamış kızlık zarın birazı duruyo demişti ondan da olabilir diye düşünmüştüm