ZeynepTugra burası + 18 zeynep hanım ne bekliyordunuz ki ?
Kızlarrr ön sevişmede neler yapıyorsunuz veya eşiniz neler yapıyor 😀
Ayyokartkk Kız daha yeni geldim bilmiyordum sok oldum ahahahah aheyyyy
Ayyokartkk ilk senin posta denk geldim birde ben bu ne cesaret dedim snra snra başka postları bir gezdim neler okudum nelerrr
ZeynepTugra 😂😂😂 hoşgeldiniz . Bende yeniyim ama amaç zaten kids te ve mom da konuşulamayack şeyleri konuşup fikir sahibi olmak bana göre 🙂
Ayyokartkk ayy canımm valla herkesin farklı ama eşimde bend eçoook uyumlu partneriz o benim ne istediğimi bilir bende onu ikimizde oral çok severiz Tam kıvanıma getiririz kendimiİ 💃🏼💃🏼 Sabahalr olmasın
ZeynepTugra hoşgeldiniizzz duyar kasmak linç etmek yasaktır. İstediğiniz her türlü konuda yazabilirsiniz bize size fikir veririz akıl veririz ama asla yargılama yapmayız 🌸🌸🌸
Ayyokartkk yani çok abartılı bu ön sevisme kavrami bence öpüşmek aynı anda soyunmak bile bir ön sevisme yani penis içeri girene kadar olan her şey 🤷🏻♀️ aam bence olmazsa olmazı öpüşme ile başlayan boyuna inen ordan da oral seks ile biten sevismedir. Zaten sonrası büyük buluşma nirvanaya çıkış istiklal marşı kapanış 😂😂😂
Ayyokartkk hiç ön sevişme yok diywcek kadar kısa ve öz öpüşmeeeeee biraz elleşmeee 😂 sonra oldu bitti eşimin bana yok tabiki dokunuş sadece ben ona öpüşürken de burnu tıkanıyor onu bile zevkli olmuyor.
Ayyokartkk duruma göre değişiyor oturma odasındaysak elleşmeye başlıyor öpüşmeyle devam ediyor hızlı ilerliyor. Bazen eşim kucağıma uzanır tşortümün altına girer 😂 ama şuan hamileyim oynamak yasak 😀
Buseeelii eşimle şimdiye kadr oral hiç denemedik aslında ikimizde istiyor ama adım atmaya çekiniyor gibiyiz birbirimize söylemeye veya 😂
BQuen ne güzel anlattınız öpüşme ve boyun beni çok etkiler 😁
Ayyokartkk siz bı de oralı deneyin asıl etkilenme orda 😌
M2h2 canım ya niyr öyle ten uyumunu mu yakalayamıyorsunuz
Defnemlk hahah onu benim eşimde çok yapar çok hoşuma gider benim tşörtün içine girmesi 😄
BQuen deneyeceğim merak ediyorum doğrusu 😁
Ayyokartkk kesinlikle 🙊 sonra zaten orala dönüyor. birde iki parmakla iyi de bir parmaklanıyorum 😂 kendi girmeden önce parmakları giriyor 🙊
Defnemlk yaa canım ben bu parmak olayında çok geriliyorum niyedir bilmem eşim yapmak ister ama ben kasılıp kabul etmiyorum peniste olmuyor ama 😄
Ayyokartkk genelde ilk dokunmayla başlıyor bütün vücuduma dokunur böyle hafif hafif içim garip olmaya başlar daha sonra öpüşmeyle devam eder . Boynumun , kulak mememin yalanmasından aşırı zevke geliyorum aynı şekilde eşimde 😊 okşayarak öperek aşağıya kadar inip oral yapmaya başlıyorum bazen 69 pozisyonu yapıyoruz devamında ilişki başlıyor ama ilişki sırasında da sevişmeye devam ediyoruz 👅👅
Ayyokartkk önce mınık mınık dokunuslar sonra öpüsme sonra dudaklardan boyuna boyundan goguslere sonra göbege dogru öperek inme sonra oral ve klitoral ıle oynama 😁 en son da buyuk bırlesme djsfhfsd 😍😂
deleted_4033 baya sıcak bir ortam oluyor anlaşılan 😁😁