BQuen Kızlar şimdi bir postta @ZRaporu yazınca aklıma geldi eşiniz sevgiliniz size seks esnasında nasıl iltifatlar eder ama sadece seks anında olanları soruyorum 😂 hadi bakalim kimin neresi ne kadar övgü alıyor 😂
BQuen BQuen benim eşim bana en çok at gibisin, bayılıyorum sana bir de şu gögüslere bak der tabi bazen daha fazlasini da der de direk yazmayayım şimdi sizleri görelim önce 😂
deleted77 BQuen tövbe burda denmez onlar anacım 😂🥳 ama en çok beğendiği övgü alan yerlerim 💃🏼 göğüslerim belim dudaklarım kalçalarım kokum ayaklarım vajen sanırım komple ben 😎
Annesivekizi BQuen benim eşim sevdiğini dile getiremeyen bi öküz olduğu için hiçbi şey demez. Ben zorlayınca iltifat falan eder ama yapay oluyo Allah aşkına sus içinden gelmeden iltifat etme diyorum😂 ama sevgisini çok belli eder sözle olmasa da
BQuen deleted77 ahahahhshs çok ruhsuz yazmışsin ama ya ne öyle makinalı tüfek gibi sıralamassin azıcık duygu Katar insan😂😂😂
deleted77 BQuen adam sıralamıyo ben sıraladım o an nereyle meşgulse orayı över 🙈 genel anlamda bitiyo bana valla hiç mütevazi olamiyciim 🙈 gün içindede sürekli iltifat eder normaldede 🙏🏻
Annesivekizi BQuen evet hiç şüphem yok ama tabi ki de isterdim dile getirsin🥰 yetiştirilmeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum aileden görmemiş. En fazla mesajla bişeyler söyleyebiliyor😂
BQuen WhiteSwan ahahhahshs benimki de bazen mahalle arkadaşına sover gibi konuşuyor ya da beni dövecek gibi 😂😂😂
avokado_sever30 BQuen benim ki de en çok dudağıma ve popoma eder birde kokuma bayılıyor en çok bunları över ve dile getirir sevişme esnasında (bir de iltifat olarak değil de kukuşuma bebek gibi küçücük,dapdar doyamıyorum falan der) 🙊😂
Thinky BQuen hiç birşey demez gıkı çıkmaz robot misali işini halleder kenara çekilir… Maalesef bunlarda hayatın gerçekleri…
Rouge BQuen cok güzelsin benim zarif sevgilim o güzel saclarını elime dolıyım😂incecik belin var kızığm of kalcalara bak tenine kokuna bayılıyorum falan filan der galiba bunları begeniyo 🤭
Sedaa BQuen benim eşimde normalde güzel sözler söyler bana ama sexs anında hic birsey demez 😂 sadece ah uh o kadar 🤣
BQuen Sedaa ahahaha o da bir şey arkadaşım şey demişti öyle sakin seks yapıyorki bazen üstümde dondu sanıyorum kitleniyormus adam bosalirken ses bile çıkmıyormus😂😂😂
ZRaporu BQuen ya çok açık şeyler söylüyor şimdi nasıl yazsam bilemedim 😬😅 üstü kapalı yazayım bari. Senden çok zevk alıyorum, bayılıyorum sana popona, seni yalamaya bayılıyorum çok zevk alıyorum her pozisyonda. şeftali gibi sulu sulu mmm 😋😅😬👻