Happy kids in bizim forumla alıp veremediği nedir ya kadın başlık açmış neymiş bizler fantezilerimizi ağzımızın suyunu akıta akıta anlatıyormuşuz çok utanıyorlarmış bi bitmediler ya

Zeyneppppp vallah ben happy kids den ögrendim böyle bir forumunda olmasini 😂😂 bence cok ea iyi bir app cünkü happy kids de evet garipsiyorum cinsellik konulari konuşmayi ve orada da kadinlar kadini linz ediyor cinsel konu konuşulunca. En azindan burazi öyle bir platform o yüzren hoşuma gitti. Birak konuşsunlar belki benim gibi bilmeyenler de buraya gelir 😂😂😂 cok utananlar da bi zahmet kulanmasinlar bu appi

saripapatya Zeyneppppp
      katılıyorum gerçekten bende happy kidsten öğrendim burayı ilk defa indirdim bakmıştım foruma burayı lincliyorlar neymiş bakıyım dedim ve çok memnunum burda olmaktan istedikleri kadar linclesinler umrumda mı asla 😉🤣😆

Rouge ay evet ya ben de söyledim de yok bacım bu yobazlar bitmez boşvereceksin en güzeli 😂

Minikmucize canım olabilir haklısın da ama ben de mesela işime geleni alıyorum işime gelen konulara yazıyorum baktın seni rahatsız eden bir içerik takip etme en güzeli

Zeyneppppp e rahatsız olan buraya girmesin okumasın ozaman hem girip okuyup sonra orda değerlendirme yapıyorlar yok şöyleler böyleler diye