Happy kids in bizim forumla alıp veremediği nedir ya kadın başlık açmış neymiş bizler fantezilerimizi ağzımızın suyunu akıta akıta anlatıyormuşuz çok utanıyorlarmış bi bitmediler ya
Bi bitmediler artık ya
Zeyneppppp vallah ben happy kids den ögrendim böyle bir forumunda olmasini 😂😂 bence cok ea iyi bir app cünkü happy kids de evet garipsiyorum cinsellik konulari konuşmayi ve orada da kadinlar kadini linz ediyor cinsel konu konuşulunca. En azindan burazi öyle bir platform o yüzren hoşuma gitti. Birak konuşsunlar belki benim gibi bilmeyenler de buraya gelir 😂😂😂 cok utananlar da bi zahmet kulanmasinlar bu appi
saripapatya Zeyneppppp
katılıyorum gerçekten bende happy kidsten öğrendim burayı ilk defa indirdim bakmıştım foruma burayı lincliyorlar neymiş bakıyım dedim ve çok memnunum burda olmaktan istedikleri kadar linclesinler umrumda mı asla 😉🤣😆
Zeyneppppp okumasınlar o zaman görmezden gelmek lazım sanırım
Rouge ben bu forumu begendim tek merak ettigim diger iki app gibi burasi aktif degil okadar cok sanki
saripapatya ayyyyy sinir oldum ben de öyle dedim bakmayın silin bilmem ne ay bana demediği kalmadı kadının
saripapatya evet biraz daha aktif olsaydı daha iyi olurdu ben de farkettim bu durumu
Rouge ay yok ya bana da demediği kalmadı
Zeyneppppp vallah yaa
saripapatya burda daha az kişi var ama yinede fikir bilgi alışverişi yapabilcek kadar yeterli yani
Zeyneppppp bizde öylelerine deriz sen canını sıkma buarada yeni mi yapmışlar gene
Zeyneppppp konuşulur canım da bu kadar olmaz bence özel hayat diye birşey kalmıyor ha insanların hayatı ayıbı beni ilgilendirmez o ayrı
Rouge ay evet ya ben de söyledim de yok bacım bu yobazlar bitmez boşvereceksin en güzeli 😂
Minikmucize vallahi bu platform bunun için var canım benim herkes istediğini yazmakta özgür diye düşünüyorum ben keşke herkes tercihlere ssygı duysa
Zeyneppppp tabiki de öyle beni ilgilendirmez konuşmam ama karışmam da bazen fikir bile olabiliyor
Zeyneppppp sadece bazıları çok abartılı geliyor
Minikmucize canım olabilir haklısın da ama ben de mesela işime geleni alıyorum işime gelen konulara yazıyorum baktın seni rahatsız eden bir içerik takip etme en güzeli
Zeyneppppp keşke olsada bende anlatsam ahahhaha 😂😂😂 onlarda benim gibi mahrumlar sanırım ama onlar kıskanan tayfadan galiba, 😂
Zeyneppppp e rahatsız olan buraya girmesin okumasın ozaman hem girip okuyup sonra orda değerlendirme yapıyorlar yok şöyleler böyleler diye
Kumral188 evet canım sorma ya bendd bunu anlamıyorum işte