Thinky Allah iyiliğini versin ya 😂
Bi bitmediler artık ya
Zeyneppppp Dediğim gibi beni ilgilendirmiyor o yüzden sorun Yok canım
Zeyneppppp bugün ki linç başlığı neydi peki geçenki lincörlerden biri PERİNE yazmis bide🤣🤣çoğu kışı perine masajı sanıp girmiş hatta 😅😅
Sanki sikah zoruyla okuyorlar onlarda ölüyor ne konuşuyorlar neler yapıyorlar diye de çaktırmıyorlar 😂😂 ezikler
Zeyneppppp orda o kadar çok cahil varki şok oluyorum ben 😳 gerçek anlamda sadece çocuk doğurmaya yarayan obje gibi kullanıyor kocaları bence çünkü çocuk bakmayı bile bilmeyen hiçbir şeyden anlamayan kişilerle dolu ve dikkat ediyorumki buraya laf atan da hep o Kişiler 🤷♀️ Kadın yazmışki 6 aylık olmayan bebeğe ek gıdaya sütü ısıtmış ekmek koymuş içinede bir haşlanmış yumurta ben şok 😱 soruncada haklıymış gibi neyle başliycaktım diyor 💁🏼♀️ Sürekli bastırılmışlar söz hakları dahi yok varsa yoksa kaynana görümce elti problemleri ha oraya Yazana kadar gidip yüzüne desene ama yok dedikodu yapacaklar böylede cehalet.
Zeyneppppp valla en az 10 tane post acildi happy kidste burayla ilgili. Sanki kime ne ya. Biraksalarda isteyen istedigi konuda bilgilensin. Tecavuzculere, katillere bu kadar linc gelmedi
Zehramelekk ama yok olur öu bunlar cinselliği tabu haline getirenler işte tü kaka olarak görüyorlar maalesef o yüzden de bizler böyle şeyler konuşunca tuhaf ayıp geliyor
avokado_sever30 jfkgkgkkggk bak onu yazan kişinin hala bu forumda ve gizli gizli bütün konuları okuduğuna adım gibi eminim lvlglgö
deleted77 evet kesinlikle çok haklısın cahillik hasetlik kıskançlık almış başını gidiyor bir de bize laf söylüyorlar bilgi edinme sıfır bebeğe süt içine ekmek vermek nedir ya bi yaşıma daha girdim
mrs_kralice postu kaldırmışlar canım unuttum adına bakacaktım da
Zeyneppppp abartı kıskançlık ya hep bir laf peşindeler ben ona şaşırıyorum ellerine ne geçiyor başkalarının gıybetini yapınca bir postta kayınpederinin yanında bi gelin emzirmişte o asla yapmazmışta ama ne hakaretler hay allahım cahillik diz boyu 💁🏼♀️
Zeyneppppp buna bende yemin ederim ama kanıtlayamam 😂😂😂
avokado_sever30 ben de mgmgmgögö
deleted77 bunlar hep böyleler maalesef tek işleri kaos yaratıp bundan beslenmek hiç kimse kendi hayatına bakmıyor ki
Zeyneppppp kesinlikle katılıyorum 🤷♀️
Zeyneppppp kesinlikle oyle Allah akıl versin hepsine
Zeyneppppp hahaha cidden mi ya hiç denk gelmedim orada üyeyim. Buraya geldim 😁😁sende yazsaydın madem bukadar dert oldu niye girip okuyin deseydin😁😁😁😁
Drsm dedim yazdım da bana cevaben saydı döktü ben de ona tabii
Zehramelekk amin başka ne diyelim canım
Zeyneppppp manyak mi o bee saygiz insan