• +18
  • Neden bu yalanlar

Sedaa sırf 20 dk ön sevmemiz sürüyo zaten bizim 😂😂 toplam hepsi 1 saati buluyor iki posta atiyo en az sjsks

Ahh şu çocuklar olmasass neler olurdu demi hanımlar

Dilekyaren peki herkes takma isimle kayitli burda nasil anladiniz komşunuz olduğunu. Bazi konularda bende abartildiğini düşünüyorum hatta bazilarinin dalga geçmek maksatli yaptiklari cok belli oluyor

Nietzsche buna kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş denir 🤣 bunlar evde atamadıkları enerjileri burada atmaya çalışıyolar ben sana inanıyorum şahsen bizimde o kadar sürüyor her cinsel yaşantı bir değilki neden yalan söyleyelim burada bana kalsa yarım saat yeter benm de iki saatte canım çıkıyor

Kız sahur vakti boş verin anam kimene duanızı edin niyet edin yatin hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar 😂

Cemrerana bncede yarım saat ideal ,eşim geldiği an geri kaçırıyor ve bunu kolayca yapıyor yani. Başına gelmedkleri için inanmıyorlar sanırım . Bugünlerde hep bu tarz post açılıp duruluyor. Çok gereksiz

Dilekyaren ya bence yalan değildir . Benim bir sevgilim vardı boşalması 1.5 2 saat sürüyordu . Sexten soğumuştum. Bildiğin sadece gir çık. Daha sevişmesi var bu olayın . İdealı yarım saat 1 saat ya sonra insan yorulup sönüyor

Dilekyaren komşunuzu burada tespit ettiniz ve evine geç gelen kocasıyla 4-5 saat seks yapmadığını biliyorsunuz. Bunu sizin bilme oranınızla 4-5 saat seks yapıyorum diyenlere aynı derecede sallıyor bana göre de. Postunuz hayal ürününden ibaret. 4-5 saat seks yaptığını sallayıp söyleyenler de kendini kandırır ayrıca.

Nietzsche aklıma şey geldi birisi şey derdi seni dinlene dinlene s.kmek istiyorum 😂😂😂 onun gibi bişey . Beline kuvvet boşver 5 dk sürmesinden iyidir 😂

Deleted5 cocuktan önce bizimde 2 posta oluyordu ama şimdi zor yalnız kalıyoruz kız. 😂 oldu bittiye geliyor bazen. Bazen de cok istekli oluyoruz eşimle,ikinciyi de yapmak istiyoruz ama oglum gelip kapıyı yumrukluyor 😂 kücük emrah gibi boynunu büküp gidiyor eşim 😂😂

Dilekyaren bak işte bu yanlış canım bizimde çok uzun sürer ama sevişmeyi seviyoruz eşim yavaş yavaş başlar ve devamı gelir farklı şeyler şekiller … birde kapılar ardında kimsenin evini bilemeyiz heleki özel hayatını asla 🙅‍♀️ ben sadece 8-10 saat sürenlere inanamıyorum ama ciddi ateşli bir ilişki yaşanıyorsa uzayabilir kesinlikle 💃🏼

Olivetti vallahi benim eşim de öyle bunda da bir şey yok adamlar karılarının zevkini de düşünüyorlar gelecekleri zaman ara verip sonra devam ediyorlar bunda anormal bir şey yok yani ha ama evet abartanlar varmıdır vardır orası ayrı muhabbet ama olmaz diye bir şey yok bizim uzun sürdüğü de oluyor çocuktan dolayı kısa sürdüğü de pluyor yani

Dilekyaren evet abartanlar illaki vardır ama bu demek değil ki herkes 5 dk içinde sex yapıyor oldu bitti uzun sevişmeyi sevenler var bizde öyleyiz mesela …ayrıca benden size bir tavsiye dış görünüşe bakarak niyet okumayın kimsenin yatak odasını o odada ne aksiyonların olduğunu bilemezsiniz belki adam eve geç geliyor ama acısını çıkarıyor bunu siz bilemezsiniz ki

Olivetti aynen öyle ,adam durup kalkıyor su içip tuvalete gidip geri gelip devam ediyor 😂zevk alıyor demekki uzatmaktan

Dilekyaren yalanlar coni Sins gerçekler şahin k 😁😁😁 ahahha çok haklısın valla alkış sana ,👏👏