• +18
  • YARDİMCİ OLURSANIZ COK MUTLU OLURUM

Kızlar 2 yıllık evliyim 6 aylık bir oğlum var.
Şöyle diyeyim happykids de ki anneler gibi herseyi linclemek laf söylemek için inşallah yorum atanlar olmaz.🤲
Nasıl başlasam bilemedim ama 2 yıllık evliliğinde cinsel hayatımız pek aktif olamıyor benim yüzümden çok utanıyorum gecelik fantazi kıyafeti falan giyemiyorum ya karanlıkta ya yorgan altında oluyor eşimle konuştuk ama ben utanıyorum yavaş yavaş bazı şeyler değişmeye başlıyor ama eşim hep ben yanaşıyorum sende biraz bana gel hep benden bekleme ve biraz daha kıvrak ol oynak ol giyin suslen diyor ağzına al hiç almadın şimdiye kadar diyor bir kere al dene dedi aldık sevk suyu geldiği gibi midem kalktı yani demem o ki bir yardimci olun ben bunu nasıl aşarım eşimi ilişki yönünden nasıl kendime çekerim uzun zamandır foruma gelmek istedim onada çekindim fakat bazen görüyorum bayanlar diyor eşim beni mutlu ediyorsun falan filan diyor bende istiyorum ki eşim bana öyle şeyler desin onun isteklerine karşılığı verebileyim🙏 okuyup yardımcı olacaklara çok teşekkür ederim şimdiden💕🙏

badgirl eşin o senin neden utanıyosun yorgan altın da olsa da yapıyosun yani aynı sey eşin de istiyomus giyin süslen cesaretini topla önce kendini alıstır o yokken gecelik ne istiyosan artık giyin kendine bak gözün de alısır sonra eşin için yap karsılık görünce artık acılmaya baslicaksındır eşinle aynı evdesiniz senin her halini zaten biliyodur hic cekinme oral için de yorum olarak yazdım snaa baska postta naneli seker diye denemekte fayda var yada duşta yaparsanız belki senin için daha kolay olur miden almadıgında caktırmadan elinle ugrasır suyla siler devam edersin 😂

Rouge
      Yani çok denedim cesaret etmeye kalktım ama geri duruyorum bana bakarsa çok utanırım diye düşünce hemen geri duruyorum. Ya oral da sevk suyu geldiği an midem bulanıyor oda istiyor ki bir defa öyle bosalsin öyle yapalım oralla ama elimde değil yapamıyorum şekeri deneyeceğim canım aklımda çok sağol yardımın için🤗🤲

Kendini öyle bir güzel süsle ki kendine yüksel
      En seksi geceliği giyi veya yeni al, saçını güzel yap
      Çekici bir makyaj yap, eşinin sevdiği bir parfümü sık. Ama ilk önce senin kendini o şekilde görmeye gözün alışmalı ve özgüvenin gelmeli. Biz kadınlar istediğimiz zaman herşeyi başarabiliriz. Utanma duygusunu bir kenara bırak düşüncelerini kapat ve kendini o an’ın içine ver. Zevk suyu tadı gelir mi gelmez mi düşünme hiç birşey düşünme kendini sadece o an’a bırak

AlevHanim
        Bırakmak çok istiyorum ama eşimin karşısına çıkınca napacam diye düşünüyorum yok diyorum kalıyor yani eşime hiç ilk adımı atmadım.
        Çok sağol ay rica cnim

badgirl birde neyden utanıyosun mesela kendi vicudunda mı çekindiğin beğenmediğin bir yer var eşinde görmesini istemediğin için falan mı karanlık olsun istiyosun yoksa genel olarak gecelik giyme seksi olma falan mı tuhaf utanç verici geliyo

jeliiibon
          Eşimden utanıyorum canım beğenmediğim yerim yok acaab gecelik giysem.bana nasıl bakar ben ne yaparım diye düşünüyorum bide şu doğum sonrası çatlaklar da aşırı bozuyor beni diye düşünce kafamda ama öncesinden beri böyleyim değişmek istiyorum

badgirl ben genelde duştan çıktıktan sonra güzel bi iç çamaşırı yada gecelik giyyorum üzerine normal pijamalarımı pat diye öle çıkmıyorum karşına mesela sonra uyumak için yatağa geçtiğimizde üzerimi çıkartınca görüyor geceliği falan bişiy demek zorundada kalmıyorum oda demiyor tebessüm ediyor o şekilde devam ediyor sende öyle yapabilirsin birşey sölemene gerek yok akışına bırak gece lambası al bende çok aydınlık ışıkta birlikte olamam çekinirim biraz loş bir ışık olsun ozaman bir sıkıntı olmuyor :)

badgirl utanılacak bisey yok canm giyin geceliği parfüm sık saç baş yap otur yanına bi öpmen yeterli zaten devamı onda . Utanma o senin eşin bende ilk çok utanırdım baktim olacak gibi değil şimdi d.l d.şşk ortada 🤣🤣🤣 utanma kalmadı. Ağzına al deyince de zevk suyu bana da çok iğrenç geliyor ama seviyorum sakso çekmesini. Elime pi peçete alıyorum önce siliyorum sonra devam ediyorum sonra hissetmiyorum zaten . Bi arkadaş naneli şeker le denemişti baya iyi ama dene istersen

badgirl eşin o senin bşr elmanın yarısı o yarısı sen… Direk aydınlığa çık diyemem karanlığa alışmış biri için ama loş ışıkla deneyin 😊 yorgan yerine de elbise tarzı pijama ile seviş hem vücudun çok görünmez hemde yorgan dan kurtulmuş olursunuz 🌷

Rouge Cnm su naneli şekeri anlmadim normal naneli sekerni eğer oysa ne işe yarar benim eşimde hep istiyi ağzıma alayım ama yok miden kalkiyo

Drsm normal naneli sekermiş heralde naneli seker normalde yedigimiz de de arkasından bisey yedimmi tat almayız ya onun gibi

• Drsm bunu yanıtladı.

Rouge AA iyimis ozman ilk kez duydum deneycem bı gün. Hiç sevmem ama 🙈

Drsm bende bir postta gordum aklıma gelmezdi bende sevmem yerken sevdigin bisey yedigini düsün 😂🌸

• Drsm bunu yanıtladı.

Rouge ah onu yaptim işlemedi cnm benim midem almiyo onu

Thinky
                            Ev çok aydınlık her yer spot ışık avize aynalar aaa diyorum her yerden beni görecek her şekil cekinip kalıyorum ama lambader yakıp denicem aslında doğru

badgirl bizde ksrşı duvara ve yanlara ayna dekor mu yaptrsak demiştik 😂 kendimizin izleriz diye 😜😜😜 ama tabi gelen gidenn ne düşünür dedik vazgeçtik kayınvalidem namaz kılmaya falan boş alan bulamayınca girer odamıza