• +18
  • YARDİMCİ OLURSANIZ COK MUTLU OLURUM

AlevHanim
Bırakmak çok istiyorum ama eşimin karşısına çıkınca napacam diye düşünüyorum yok diyorum kalıyor yani eşime hiç ilk adımı atmadım.
Çok sağol ay rica cnim

badgirl birde neyden utanıyosun mesela kendi vicudunda mı çekindiğin beğenmediğin bir yer var eşinde görmesini istemediğin için falan mı karanlık olsun istiyosun yoksa genel olarak gecelik giyme seksi olma falan mı tuhaf utanç verici geliyo

jeliiibon
    Eşimden utanıyorum canım beğenmediğim yerim yok acaab gecelik giysem.bana nasıl bakar ben ne yaparım diye düşünüyorum bide şu doğum sonrası çatlaklar da aşırı bozuyor beni diye düşünce kafamda ama öncesinden beri böyleyim değişmek istiyorum

badgirl ben genelde duştan çıktıktan sonra güzel bi iç çamaşırı yada gecelik giyyorum üzerine normal pijamalarımı pat diye öle çıkmıyorum karşına mesela sonra uyumak için yatağa geçtiğimizde üzerimi çıkartınca görüyor geceliği falan bişiy demek zorundada kalmıyorum oda demiyor tebessüm ediyor o şekilde devam ediyor sende öyle yapabilirsin birşey sölemene gerek yok akışına bırak gece lambası al bende çok aydınlık ışıkta birlikte olamam çekinirim biraz loş bir ışık olsun ozaman bir sıkıntı olmuyor :)

badgirl utanılacak bisey yok canm giyin geceliği parfüm sık saç baş yap otur yanına bi öpmen yeterli zaten devamı onda . Utanma o senin eşin bende ilk çok utanırdım baktim olacak gibi değil şimdi d.l d.şşk ortada 🤣🤣🤣 utanma kalmadı. Ağzına al deyince de zevk suyu bana da çok iğrenç geliyor ama seviyorum sakso çekmesini. Elime pi peçete alıyorum önce siliyorum sonra devam ediyorum sonra hissetmiyorum zaten . Bi arkadaş naneli şeker le denemişti baya iyi ama dene istersen

badgirl eşin o senin bşr elmanın yarısı o yarısı sen… Direk aydınlığa çık diyemem karanlığa alışmış biri için ama loş ışıkla deneyin 😊 yorgan yerine de elbise tarzı pijama ile seviş hem vücudun çok görünmez hemde yorgan dan kurtulmuş olursunuz 🌷

Rouge Cnm su naneli şekeri anlmadim normal naneli sekerni eğer oysa ne işe yarar benim eşimde hep istiyi ağzıma alayım ama yok miden kalkiyo

Drsm normal naneli sekermiş heralde naneli seker normalde yedigimiz de de arkasından bisey yedimmi tat almayız ya onun gibi

• Drsm bunu yanıtladı.

Rouge AA iyimis ozman ilk kez duydum deneycem bı gün. Hiç sevmem ama 🙈

Drsm bende bir postta gordum aklıma gelmezdi bende sevmem yerken sevdigin bisey yedigini düsün 😂🌸

• Drsm bunu yanıtladı.

Rouge ah onu yaptim işlemedi cnm benim midem almiyo onu

Thinky
                      Ev çok aydınlık her yer spot ışık avize aynalar aaa diyorum her yerden beni görecek her şekil cekinip kalıyorum ama lambader yakıp denicem aslında doğru

badgirl bizde ksrşı duvara ve yanlara ayna dekor mu yaptrsak demiştik 😂 kendimizin izleriz diye 😜😜😜 ama tabi gelen gidenn ne düşünür dedik vazgeçtik kayınvalidem namaz kılmaya falan boş alan bulamayınca girer odamıza

badgirl 😂 kesinlikle dene zaten sonra yavaş yavaş alışcan loş ışık olmasına dikkat et ama baya bi loş olsun ben şey aldım kumandalı ampül istediğim renge getiriyorum ışık ayarınıda düşürüyor denemelisin 😂

badgirl kız 4 senelik evliyim bende tiksinirdim hep zevk suyu gelince yapmaktan nefret ederdim. Şimdi ağzıma bi naneli olips atıyorum hiç kötü tat gelmiyor 🤣 dene bak doğum yapıcam DİE adamı boş bırakmıyorum dediydim