YARDİMCİ OLURSANIZ COK MUTLU OLURUM
badgirl birde neyden utanıyosun mesela kendi vicudunda mı çekindiğin beğenmediğin bir yer var eşinde görmesini istemediğin için falan mı karanlık olsun istiyosun yoksa genel olarak gecelik giyme seksi olma falan mı tuhaf utanç verici geliyo
badgirl ben genelde duştan çıktıktan sonra güzel bi iç çamaşırı yada gecelik giyyorum üzerine normal pijamalarımı pat diye öle çıkmıyorum karşına mesela sonra uyumak için yatağa geçtiğimizde üzerimi çıkartınca görüyor geceliği falan bişiy demek zorundada kalmıyorum oda demiyor tebessüm ediyor o şekilde devam ediyor sende öyle yapabilirsin birşey sölemene gerek yok akışına bırak gece lambası al bende çok aydınlık ışıkta birlikte olamam çekinirim biraz loş bir ışık olsun ozaman bir sıkıntı olmuyor :)
badgirl utanılacak bisey yok canm giyin geceliği parfüm sık saç baş yap otur yanına bi öpmen yeterli zaten devamı onda . Utanma o senin eşin bende ilk çok utanırdım baktim olacak gibi değil şimdi d.l d.şşk ortada 🤣🤣🤣 utanma kalmadı. Ağzına al deyince de zevk suyu bana da çok iğrenç geliyor ama seviyorum sakso çekmesini. Elime pi peçete alıyorum önce siliyorum sonra devam ediyorum sonra hissetmiyorum zaten . Bi arkadaş naneli şeker le denemişti baya iyi ama dene istersen
- Düzenlendi
badgirl 😂 kesinlikle dene zaten sonra yavaş yavaş alışcan loş ışık olmasına dikkat et ama baya bi loş olsun ben şey aldım kumandalı ampül istediğim renge getiriyorum ışık ayarınıda düşürüyor denemelisin 😂
badgirl kız 4 senelik evliyim bende tiksinirdim hep zevk suyu gelince yapmaktan nefret ederdim. Şimdi ağzıma bi naneli olips atıyorum hiç kötü tat gelmiyor 🤣 dene bak doğum yapıcam DİE adamı boş bırakmıyorum dediydim