mrs_kralice Turkkahvesi bak tatlım eşim resimleri görmesin diyorsun ama zaten cinsellik konularının konusuldugu platformdasin sence de bu bi çelişki değil mi
Turkkahvesi mrs_kralice haklisin aslinda biraz eksiklerim var kendimi gelistirmek ozguven sahibi olmak icin girmistim ama 🙄
AlevHanim ZRaporu Telegramdan öyle yazdığı ve bunları gönderdiği zaman direk engeledim, burdanda yazmaya devam edince söyledim ve yazmaya da devam etti
AlevHanim deleted77 Durum mesajlı taciz, ve siz buna onay veriyorsunuz! Konu uzarsa zaten hanımefendi ile savcılıkta görüşürüz
ZRaporu AlevHanim @Gamzexxx o zaman konuyu toparlamak adına ikinizden de birbirinizi engellemenizi ve özel konuşmalardan ayrılmanızı rica ediyorum. Ve böylece konuyu kapatalım artık.
deleted77 AlevHanim profilde kalkmış 🤷♀️ Gidin savcılığa bakalım size ne diyecekler bilginiz yok belliki neyse ciddi yalanla işim olmaz.
Nietzsche AlevHanim haddinizi bilin ,uygulamayla yazılan yorumların veya kişilerin ne alakası var. Beğenmediğiniz uygulamayı yükleyip üye olmasaydınız. Hadi iyi günler.