mrs_kralice Turkkahvesi hosgeldinn 🥳🎉🤗 burda bi kaç gündür linçci yargılı kıskanç hesaptan sonra sizin gibi birinin katılamasi biz peride bebeklerine mutluluk verir bence 🙏😊 bilmiyorum ama enerjiniz gecti bana 😉😇😁
deleted77 Nietzsche o fotoğraftakide yabancı bir ünlü canım bu arada hepsi farklı kişiler iki Kişide problemli bence .
Turkkahvesi deleted77 aaa yoksa farkli kisiyse bu alev hanimda mi erkek acaba ya ben korkarim bu tarz seylerden nolur bosverin tanismak icin geldim meraktan keske gelmeseydim😔
kedicikkk Turkkahvesi bence @Gamzexxx erkek ama @AlevHanim danda bi işkilenme var oda erkek olabilir 🙄
AlevHanim Nietzsche Kendisi bana özelden yazdı sonra telegramdanda yazdı ben geri yazmadım kadınmı erkek mi bilmiyorum ama saçma sapan fotoğraflar gönderdi bende engelledim, engelediğim halde burdan yazmaya devam ediyor.
deleted77 Nietzsche bu alevhanımda problemli bu Arada profilindeki yabancı bir ünlü artı Gamze denen profille telegramda dahi görüşmüşler fotoğraf atmış attığı fotoğrafta farklı birisi hep ünlülerden gidiyor