AlevHanim Nietzsche Kendisi bana özelden yazdı sonra telegramdanda yazdı ben geri yazmadım kadınmı erkek mi bilmiyorum ama saçma sapan fotoğraflar gönderdi bende engelledim, engelediğim halde burdan yazmaya devam ediyor.
deleted77 Nietzsche bu alevhanımda problemli bu Arada profilindeki yabancı bir ünlü artı Gamze denen profille telegramda dahi görüşmüşler fotoğraf atmış attığı fotoğrafta farklı birisi hep ünlülerden gidiyor
AlevHanim deleted77 Ben kendisi ile teleframdan konuşmadım bile kendisi bana cinsel içerikli resim ve mesajlar attı bende engeledim, engeldiğim zaman burdan yazmaya devam etti. Resimdeki kişi benim!
AlevHanim Olivetti Bende bir olay olsa erkek olsam kadınla konuşmaya devam ederim değilmi, kendisi cinsel içerikli şeyler gönderdi bende engeldim, burdan yazmaya devam ediyor
kedicikkk Turkkahvesi bence @Gamzexxx erkek ama @AlevHanim danda bi işkilenme var oda erkek olabilir 🙄
AlevHanim deleted77 Ben ona burdan özelden beni fake sandığı için çocuğumla olan fotoğrafımı gönderdim.
AlevHanim Turkkahvesi kedicikkk Bana link verdi telegram linki, oraya tıklayınca otomatik sohbete girdi
Mera3939 Olivetti cok komık yaaa bende yazmayayım dedim ama dayanamadım😂😂 hem ünlü resmi koymuş hem kendını ünlü zannediyor🤫😂 battı gemi yan goıng🤭
AlevHanim deleted77 Nasıl yani? Ben onunla telegramdan konuşmadım bile direk engeledim o bana cinsel içerikli mesaj ve resim atınca