Mera3939 Olivetti cok komık yaaa bende yazmayayım dedim ama dayanamadım😂😂 hem ünlü resmi koymuş hem kendını ünlü zannediyor🤫😂 battı gemi yan goıng🤭
AlevHanim Mera3939 Size diyorumki o kişiye çocuğumla gönderdiğim resimdeki kişi benim neyi anlamıyorsunuz
Turkkahvesi Telegram dan niye yaa geregi duydunuz rahatszi oluyosanz keske hic uzatmadan kesseydiniz konusmayi
ZRaporu Hanımlar özel telefon numaralarınızı vermezseniz ve konuşmak istemediğiniz kişileri engellerseniz bu tarz problemlerle karşılaşmazsınız. Sonuçta burada kimin doğru söylediğini bilemeyiz.
deleted77 ZRaporu bunuda ilk defa gördüm daha önce hiç böyle şeyler yaşanmadı hem suçlu hem güçlü vallah bravo
Nietzsche bisadekahve of canımı çektirdin günaha girdin şuan 😂 bende oğlumu uyuttum kalkimde bişeler yiyim dedim 😂hala alışamadım
AlevHanim ZRaporu Numaramı vermedim bana telegram linki gönderdi ona tıkladım otomatik sohbete girdi.
Kis_masali Turkkahvesi kiz dur bi olayi cozmeye calisiyoz kim kiz kim erkek😂😂😂sonra gelicez sana asgdbdb
Turkkahvesi Acaba postu kitlermisiniz tanismak isteyen yeni post acsin ordan devam edelim lutfen konusmaya