Kızlar biraz kilolu oldugum için esimin karsisinda ciplaklikdan cekiniyorum ha boyum 170 ama 86 kiloyum. Nasil kendimi ozguven yukleyebilirim 🤔🤔
İlişkide kilo
Bol bol opusss
Turkkahvesi ne oldu yavruu
Turkkahvesi aslında kiloluyum diyecek bir kilon yok hafif balık etlisin sanırım ☺️ Sıkıntı yapma her kadın 90-60-90 olacak diye bir kaide yok hepimizin vücudunda beğenmediğimiz yerlerimiz fazlalıklarımız eksiklerimiz olabilir .
Turkkahvesi kilo bence ne insanın çekiciligine engel ne güzelligine..eşin zaten seni seviyor ozguvenli davrandıgında zaten kiloymus kusurmus bunların hicbirni insan gormuyo onemli olan kendine yakıstırman bakman vücudunu kullanabilmen erkeklerin de bazıları kilolu göbekli oluyo ben hic çekindiklerini duymadım hatta hareket ettiginde acılır falan takmıyorlar çekinmiyolar ve eşlerinin de hic söyledigini yada onlara battıgını duymadım biz biraz fazla takılıyoruz istedigimizi yapabilmemiz için hep bir neden arıyoruz hep bir tam olmasını bekliyoruz halbuki buna hic gerek yok eşinin yanında cıplak olabilmen için zayıf olmana gerek yok önce kendi bedenini sev bunu eşin gördükçe de ayrı bi beğenicektir
Olivetti oyle tabide nece tas hatunlar var masallah onlara ya ☺️
Rouge teşekkür ederim canım. Esim mabil etli seviyo buyuk popo buyuk gogus ama ben cekiniyorum galiba ❤️
Turkkahvesi bende de aynı sorun var cnm ya
Deleted5 veririz ins 😊
Turkkahvesi ne güzel o zaman cekinicek bisey yok🥰
Rouge 😔 inşallah
Oruc agzimla diyorum ben cenabet degilim actigim post kitlendi olaylar buyudu 🙄😄 bidaha merakim olmadikca post acmiyacagim🤐☺️
Turkkahvesi hoşgeldin kader ortağım 😓 kim verecek nasıl verecek o kiloları🥴 ben de bırak eşimin karşısına çıplak çıkmayı aynaya bile bakamıyorum. Cinsel hayatımız kalmadı hem performans olarak hem de özgüven açısından bitiriyor
Turkkahvesi o muhabbette ayrı yani şans işte🙈
Kirmizisarap cinsel hyat bebekden vakıt pk olmuyo ama yinede ihtiyaç 🙄
Oyle kder ortagim bi 30 kilo fazlm var. Gobegim yirtik 😔
Olivetti kız yok ne kilolu değili ben de aynı boy ve kiloya sahibim obeziz biz obez😭 yani alınma Turkkahvesi ama ben de öyleyim😔