Rouge doğumdan önce zayıftım ve eşimin göbeği beni sinir ediyordu gerçekten resmen onu beğenmiyordum. Şimdi de kendimi 😳

Kirmizisarap her vücut kiloyu aynı göstermez ama . Ben hamileliğin son zamanlarında 73 kiloya kadar çıktım ama görenler kiloma inanmıyordu. Ki hiç bi zaman 50-55 kilo bir insan olmadım ama spor yaptığım için vücudum zayıf gösteriyor

Olivetti heh işte o. Spor çok farkediyor. Ben de heves ettim bi ara spora gidiyordum 67 kilo 60 gibi duruyordu mesela. Şimdi 100 gibiyim 🥴

Turkkahvesi ben üzülsem erir biterim demekki bünye ile alakalı canım o ama bebiş henüz küçük düzenli beslenme ve tatlıyı keserek verebilirsin kilo

Kirmizisarap o zaman spor spor spor 💪sadece kilo begenmemene yetiyosa o zaman kendini spora diyete alıstırmalısın ama sadece gobüşe bakma lütfen eşin de de kendin de de elbet begendigin seyler vardır en cok onları gör kilo alınır da verilir de iradeli olunduğu sürece

Kirmizisarap bende asırı düşkünüm tatlıya ama bedenim ugruna sevmedigim bitter ve kuruyemiş meyvelere yöneldim alıstım da artık birde saglıklı tarifler yapıyorum bitter çikolatayla böyle krize girince atıyorum agzıma😂