Benece canım olabilir tabiki hiç kimse yağ sevmez ne kendisinde ne de karsısındaki insanda dış gorunus tabiki önemli ve buna deger veririm söylemek istedigim olay sadece kilo degil sahsen ben sözlümü begeniyorum seviyorum ama kilo alsa ona karşı ne sevgim nede begenim azalır cünkü onun sadece kilosu degil kendine olan güveni bakımı karakteri gözleri sevdigim özellikleri herseyi vücudu dısında cok sey var yani sevdigim.. bazı insanlar var yüzünde bedeninde o kadar kusur vardır ki gozune gelmez kanı tatlıdır yada sana öyle gelir ben hic gormuyorm bile seviyorum cünkü yada o kendine yakıştırmayı kusurunu ortmeyi bilir anlatmak istedigim bu benim bedenime verdigim deger tabiki once saglıgım acısından onemli ama yeri gelir hastalanırım kilo alarım hamile kalırım kilo alırım napıcam kendime küsemem hicbiseyimi de saklayamam eşimden çekinmem eşime gelince benle bu yola cıkıyosa düsünsün yani kilom ve vücudum için evlendi sevdiyse bitek ayrı..ben yine kilonun ilişkiye engel olduğunu düşünmüyorum kıvraklık hareketlilik diyorum saglık acısından tabiki hic iyi degil bunu düsünmek lazım ona hic girmiyorum ama düsüncene saygı duyuyorum güzelim 🌸