DolunaydaKurtKadinaDonustum Nietzsche Benimki de her sahurdan sonra ezan okunmadan niyetleneyim mi emin misin diye soruyor 🤣 tövbeee. Niyetlen be adam mübarek gün tövbeler olsun 🤣
Evrim ZRaporu hoşbuldum z raporum. Keyiflerine ve işlerine göre post kitleyip silen adminlerden sonra işte mis gibi bir hoşgeldin ♥️
deleted77 Deleted5 kız vallah ben ordan kaçmadım şükür bebeğimi büyütürken doktorum ve benim bilgilerim yetiyor orası vasat bana göre ama arada birilerinin orayada gerçekleri yazması lazım 😎
Deleted5 deleted77 hahah onlarla baş edecek delikanlı var mı aramızda 😂hayyatta bulaşmam şerim şerim üstünüze İşerim hesabı onlarınki
deleted77 Evrim az önce biri bana sataştı burda işte beni ordan biliyor ama burda linç yaptığımı düşünüyor sırf linçlemek gıybet için gelmiş malesef dedikodu yapınca ele ben geçiyor anlamış değilim 🤔
Nietzsche DolunaydaKurtKadinaDonustum canım ne gecesi ,gece mi kaldı bizde . Benim bebe sağolsun bazen gece 2 de uyuyor ,ne ara yapayımda duşa gireyimde sahura kalkayım 🙄 çok yorgun oluyorum yetişemem hepsine. Ben istesemde şartlar izin vermiyor bu ara
DolunaydaKurtKadinaDonustum Nietzsche Ooo cok zor ozaman.benim cocuklar erken uyuyor bize zaman kaliyor cok sukur 😍